Cine este liderul dinamoviștilor


Gabriel Torje, 31 de ani, și-a luat în serios rolul de lider al lui Dinamo, încercând prin atitudinea sa, la meciuri, la antrenamente, în vestiar, să-i readucă la viață pe roș-albii care se zbat pe penultimul loc în clasament. GSP prezintă 4 motive pentru care jucătorul bănățean este câinele alfa din echipă.

1. Implicat la antrenamente

„Este foarte implicat, tratează ședința de pregătire de parcă ar fi meci. Totodată, le explică jucătorilor tineri anumite scheme, cum să stea, se comportă ca un lider. Și nu e cu nasul pe sus, este ca un frate mai mare”, au povestit jucătorii echipei din Ștefan cel Mare.

2. Răutate

Are doza de răutate necesară chiar și într-un moment când Dinamo a ajuns ciuca bătăilor, răspunde contondent adversarilor.

„Am auzit ce a spus un jucător de al lor înainte de meci. Patache nu trebuie să uite că Dinamo este o emblemă a sportului românesc, în timp ce Botoșaniul are doar pe unii din arte marțiale și luptători pe la Olimpiadă. FC Botoșani nu a câștigat niciun titlu, trebuie să se mai gândească înainte să vorbească de Dinamo”, a declarat Torje după meci.

3. Exemplu pe teren

Este el însuși un exemplu pe teren. A „băgat” materiale, și-a asumat execuția loviturilor libere, îi conduce pe colegii săi, chiar dacă unii sunt nedisciplinați tactic, a executat penalty-ul de care Dinamo a beneficiat cu Botoșaniul, punctând fără probleme. A fost primul gol al lui Dinamo după 536 de minute fără a modifica tabela în Liga 1!

4. Apreciat de fani

Într-o epocă în care clubul trăiește și din banii pe care îi strânge din vânzarea tichetelor virtuale, Torjinho este și un exponent al politicii de marketing, prin gesturile sale care oferă optimism suporterilor.

„Ne cerem scuze, niciodată cât voi mai fi eu la Dinamo, echipa nu va mai repeta un astfel de meci”, a reacționat fotbalistul după rușinea cu FCSB (0-6), pe un ton ferm.

După al 6-lea eșec consecutiv în campionat, tot Torje a ieșit primul, în față, la declarații: „A fost un meci destul de bun pentru noi, avem o echipă tânără și am ținut în șah Botoșaniul, o echipă care se gândește la titlu. Nu-mi amintesc multe faze de gol ale lor, dar au fost mai experimentați, au fructificat șansele lor. Am arătat mult mai bine decât cu FCSB, suntem în creștere, vor fi plusuri de la un meci la altul, nu ne vom bate la retrogradare”.

Citește și:

De când ar putea trece elevii din Capitală în online. Sorin Cîmpeanu: “Din păcate”

-->
Previous Andre Almeida Pinto la Dinamo București
Next Iuliu Mureșan, negocieri cu încă un fost jucător de la CFR Cluj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.