Cine este Gheorghe Manole, posibil nou acționar la Dinamo


Dinamo ar putea avea un nou investitor în persoana lui Gheorghe Manole, un milionar din domeniul energetic  care are firmele în județul Buzău. Alături de prietenul și partenerul său de afaceri Vasile Domente, Gheorghe Manole deține firmele Eximprod Power Sistem și Eximprod Engineering, fiecare cu cifre de afaceri de aproape 100 de milioane de lei.

În afară de producerea de echipamente pentru industria electrică (transport și distribuție), Gheorge Manole și Vasile Domente au investit masiv în eoliene și parcuri fotovoltaice. Dezvoltarea afacerilor a mers inclusiv înspre imobiliare, dar și spre viticultură, cei doi deținând brandul Budureasca.

Gheorghe Manole este mare microbist și ține cu Dinamo!

Ce a spus Gheorghe Manole:

”E adevărat. Nu vă ascund că am discutat cu Andrei (n.r. Nicolescu). Îmi place ideea, cred în ea, trebuie să îmi pice și bine. Aici mă refer la anumite socoteli pe care le avem, proiecte în care suntem implicați, acest moment a venit într-o vâltoare în care ne aflăm. Dacă accept, e bine, am o răspundere importantă. L-am rugat pe Andrei să mă lase o săptămână și o să dau un răspuns. Merg la meciurile lui Dinamo și, mai nou, îmi cultiv și nepotul în acest sens. Sunt suporterul echipei de 55 de ani. Aș fi putut să investesc de acum doi ani, m-aș fi implicat cu siguranță de atunci, însă nu am fost solicitat”, a spus omul de afaceri, pentru ProSport.

Dinu Gheorghe: ”Oameni curați”

Fost președinte la Dinamo, Dinu Gheorghe, a vorbit despre posibilitatea ca formația să aibă un nou investitor în persoana lui Gheorghe Manole, om de afaceri pe care Andrei Nicolescu încearcă să-l convingă să vină la Dinamo.

”Benefic pentru Dinamo dacă oameni cu potență financiară, oameni curați, vin să investească. Probabil că până în vară nu se va întâmplă nimic spectaculos. Dragostea pentru club se putea manifesta și atunci, dacă există.

Cred că nu au nicio problemă, Timișoara este o echipă modestă în momentul de față, Dinamo a jucat bine, și cu Șelimbăr. Nu văd cum să nu câștige acest joc, mi se pare aproape imposibil”, a spus Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Citește și:

5 motive pentru a vizita Egiptul

 

Previous Dinamoviștii au primă cu Timișoara
Next Anunț important la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *