Cine este atacantul care semnează mâine cu Dinamo


Mircea Rednic a reușit să aducă un jucător de care Dinamo are mare nevoie, mai ales că în ultima vreme în Liga 1 echipa nu a mai reușit să marcheze.

Simon Zenke joacă pe orice poziţie din atac
Poate cel mai interesant jucător din punct de vedere ofensiv va fi Simon Zenke, un atacant nigerian care a jucat în trecut la Strasbourg sau Nancy, anunță digisport.ro.

În vârstă de 29 de ani, el a dat cel mai bun randament la Samsunspor, în perioada 2010-2012, când a punctat de 17 ori în 53 de meciuri. Din 2016, el a fost legitimat la Tubize, dar accidentările l-au împiedicat să se impună.

Şi el va ajunge în Ştefan cel Mare din postura de jucător liber de contract, iar marele avantaj e că poate evolua atât în bandă, cât şi ca vârf de careu.

În sezonul 2015-2016, Zenke a fost coleg la Karabukspor cu fostul dinamovist Marius Alexe. Din câte se pare, vârful român a avut cuvinte de laudă la adresa nigerianului.

Dacă Alji are şanse mari să evolueze în derby-ul cu FCSB, de duminică, ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1, Ait-Atmane şi Simon Zenke probabil vor fi apţi mai târziu.

Citește și:

Ce sentimente are Bălgrădean față de Dinamo. O dezvăluire importantă

-->
Previous Hagi îl învață pe Rednic de bine. Cum să scoată Dinamo din "Groapă"
Next Ce sentimente are Bălgrădean față de Dinamo. O dezvăluire importantă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *