Cine e polițistul din lotul lui Dinamo: ”Asta am vrut”


Mircea Rednic a adus nu mai puțin de 14 jucători, unul mai diferit decât celalalt și cu povești extrem de interesante. Ultimul venit în Ștefan cel Mare este Ivan Hlasik, fundaș central care povestește că își dorea mult să devină polițist atunci când era mic.

”Fac fotbal de vreo 20 de ani, dar, cred că odată, pe la 20 de ani, am vrut să mă fac polițist. Vezi, într-un fel sunt polițist? Sunt un gardian în apărare. Trebuie să-mi protejez echipa.

hotel iceberg balcic-->

Chiar am aflat că Dinamo a fost clubul poliției, tot căutând pe internet informații despre echipă. Bun și net-ul ăsta, afli imediat despre orice. Am citit că Dinamo era cu Poliția, Steaua era cu Armata. Abia aștept o confruntare cu Steaua pe cel mai mare stadion al țării, unde am văzut că tribunele sunt pline. Ca fundaș, luptându-te cu cei mari, nu prea trebuie să ai emoții în astfel de meciuri”, a declarat Ivan Hlasik pentru Gazeta Sporturilor.

”Îmi place să repar mașini și electrocasnice. N-am făcut o școală anume, pur și simplu mă pricep. Sunt meșter. Am urmat cursurile unei școli de management, dar nu pot spune că mi-a plăcut” Ivan Hlasik, fundaș Dinamo

Citește și:

Dialog între Gigi Becali și Alexandru David pe tema Mattia Montini

Previous Un jucător anunță: ”Voi da tot ce am mai bun să câștig titlul cu Dinamo”
Next BOMBĂ Mircea Lucescu, ademenit de un club de tradiție din Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *