Cine e omul care o putea salva pe Dinamo


Dinu Gheorghe, fost oficial al lui Dinamo, e convins că Mircea Rednic, antrenor demis de către Iuliu Mureșan, ex-administrator special al roș-albilor, putea salva echipa de la retrogradare.

În toamna lui 2021, Rednic a semnat un contract cu echipa din „Ștefan cel Mare” valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, dar a fost îndepărtat la finalul lui decembrie 2021. El lăsase echipa pe locul 15 din 16 în clasamentul Ligii 1.

„Dinamo are nevoie de Mircea Rednic, cei care se ocupă acum de Dinamo dacă ar avea puțin mai multă minte…ar avea nevoie de Rednic acum, fără nicio discuție. Dacă el nu pleca, Dinamo era în Liga 1 acum, am spus atunci și o spun și acum. Tabăra principală e DDB – Zăvăleanu. Și-au dat mâna și sunt umăr la umăr…DDB e o grupare, iar Zăvăleanu e patronul clubului, că asta e acum” a declarat Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Marius Avram, specialistul ProSport în arbitraj, a comentat și el despre situația actuală a lui Dinamo: „În Liga 2, clar sunt jucători care ar trebui să facă diferența. În Liga 1, s-a văzut că până la urmă nu au făcut diferența sau au făcut-o într-un mod negativ. Dar pentru Liga 2… Acum, depinde de ei. Dacă ei nu s-au arătat motivați să joace în Liga 1 pentru supraviețuire, credem noi acum că ei s-ar arăta motivați să dea totul pe teren pentru promovare? Nu știu. Numai cei din club pot răspunde la întrebarea asta”.

Citește și:

Situație uluitoare la Dinamo: și femeile de serviciu fug!

Previous Pe ce stadion ar putea juca Dinamo în Liga 2
Next Ionuț Negoiță i-a dat afară pe jucători de la Săftica!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *