Cine e jucătorul care i-a impresionat pe antrenori


Alessandro Caparco, antrenorul portarilor, afirmă că Filip Dujmovic, în vârstă de 24 de ani, care ocupă poziția de al doilea portar la Dinamo, se antrenează în plus la Săftica și este în așteptarea oportunității sale.

„E foarte, foarte greu pentru un portar să accepte statutul de rezervă. Filip e un mare profesionist. El e un exemplu pentru mulți.

E primul care sosește la antrenament, vine din liber, îl găsești la sală.

Ne va ajuta, e bine să-l ai în echipă, ridică și nivelul de antrenament. Răspunde mereu în manieră pozitivă”, a declarat Caparco la Radio Dinamo.

Adnan Golubovic, slovenul transferat în această vară, a fost titular direct în poarta echipei „câinilor” și a impresionat în debutul sezonului, chiar dacă rezultatele nu au fost pe placul tuturor.

Filip Dujmovic obișnuiește să posteze frecvent videoclipuri din sala de fitness de la Săftica, unde se antrenează în afara programului, indiferent de situație, fie că este în echipă sau nu (vezi foto de mai jos), sau când se află pe teren atât singur, cât și alături de colegi, pentru a efectua exerciții suplimentare.

16 meciuri (1440 de minute) și 21 de goluri încasate a înregistrat Dujmovic sezonul trecut, în Liga 2 și la baraj

Citește și:

Vedetele showbizz-ului românesc au găsit vacanța perfectă, la 4 ore de București!

Previous Dinamo-Botosani. Echipa probabilă + cotele Betano
Next Dennis, pericol public! În sfârșit, victorie!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *