Cine are ochi să vadă și urechi să audă: Dan Nistor! Bonus de 8 Martie: un gol de atacant


Sună urât, dar asta e realitatea: Dinamo a deschis astăzi balul în play-out! Contra Dunării Călărași, o echipă nou promovată, pe care nu a reușit s-o învingă în sezonul regulat, dar pe care a reușit s-o bată în această seară. Scor 2-0, iar Dan Nistor a făcut din nou diferența în fața a doar 963 de spectatori. Poate, cine știe, Cosmin Contra s-a uitat la meci și-a văzut încă o prestație deosebită a căpitanului dinamovist.

Dacă tot aducem la ”națională” jucători din Arabia Saudită sau din MLS sau de prin văgăuni ale Europei… În minutul 23, Reda Jaadi i-a pasat lui Rachid Ait-Atmane, care a dat scurt mingea la Nistor, iar Dan i-a pierdut pe drum pe fundașii adverși după o cursă personală. Exercițiu de imaginație: cum ar fi să mai fie doi sau trei la Dinamo ca mijlocașul de 30 de ani?! Până să aflăm răspunsul, Klimavicius (45+1) a avut iar o ocazie uriașă, dar a avut o execuție de rugbist! ”Câinii” s-au jucat cu ocazii, și Papazoglou, și Ioan Filip ar fi putut simplifica ecuația partidei. La ultima fază a meciului, Mattia Montini și-a dovedit instinctul de atacant și-a punctat din nou: al 8-lea gol în 11 partide.

A debutat și Parfait Mandanda, care a avut de lucru în special în prima repriză. Și-a arătat siguranță, ceea ce se caută la un portar. Spre finalul meciului, a dat ceva emoții până a prins mingea șutată de Valentin Munteanu. Va fi un duel interesant pentru titularizare cu Vlad Muțiu, din care, în mod normal, vor avea de câștigat amândoi.

Citește și:

Declarația serii: ”Mă simt penibil”

-->
Previous O surpriză mare și una mică. Pe cine mizează Rednic diseară + adversari ”cunoscuți”
Next Declarația serii: ”Mă simt penibil”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *