Cine cumpără, de fapt, Dinamo de la Negoiță. Se confirmă un plan mai vechi


Dinamo a luat o gură mare de oxigen prin victoria de la Voluntari, așteaptă mai liniștită derby-ul cu FCSB de pe poziția a 9-a a clasamentului, la 4 puncte de play-off. Au apărut iar discuții despre posibila vânzare a clubului către un armator grec, pe numele său Konstantinos Tsakiris, care și-a trimis omul de încredere la partida de la periferia Capitalei, un antrenor de aceeași origine, Akis Mantzios.

Dar se pare că planul lui Negoiță este altul. Ca Dinamo să rămână pe mâna unui român care este în acest moment la club!

„Nu știu dacă are ce să vândă domnul Negoiță, sau dacă poate să vândă. Ceea ce știu e că nu-l mai interesează deloc la ora actuală. Nu, din ce știu eu. Nu se mai bagă, i-a lăsat mână liberă lui Rednic să facă ce vrea el. Nu cred că vom mai avea ocazia să-l vedem (n.r.: pe Negoiță în tribună). Eu cred că noul investitor nu va fi grec, va fi Rednic.”Dacă face un CAR (n.r Casa de Ajutor Reciproc), are bani de Dinamo”, a declarat Dănuț Lupu la Digisport.

Și zilele trecute a apărut informația că Rednic ar plănui preluarea clubului, după ce chiar el a recunoscut că a mai dorit asta în primăvară.

Citește și:

Ritualuri din perioada când Dinamo era campioană! „Bătaie cu prosopul ud la fundul gol”

Previous A ieșit soarele și în Ștefan cel Mare. Primul semn de revenire
Next Ritualuri din perioada când Dinamo era campioană! "Bătaie cu prosopul ud la fundul gol"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *