--> -->

Cine ar veni la Dinamo și în Liga 2


-->
Dinamo Bucureşti are primul pretentent declarat la postul de antrenor al echipei, în cazul nefericit în care va retrograda în Liga 2, la finalul acestui sezon. „Câinii” se îndreaptă spre barajul pentru menţinerea în prima ligă, în care vor înfrunta un club din liga secundă.

Cehul a avertizat încă din primele săptămâni, de la revenirea în „Ştefan cel Mare”, că nu va continua în orice condiţii şi se aşteaptă la seriozitate din partea conducerii.

Ionuț Chirilă a vorbit despre situația echipei Dinamo. Alb-roșii ocupă locul 14 în Liga 1 și vor disputa un baraj pentru menținerea în primul eșalon, cu o echipă din Liga a 2-a.

Ionuț Chirilă: „Aș prelua Dinamo în Liga 2”

„Meciul ăsta de baraj e o presiune foarte mare. Acolo sunt două echipe de tradiţie, Hermannstadt şi ‘U’ Cluj. E o emulaţie foarte mare la Cluj. ‘U’ nu are ce pierde. Dinamo va tremura la gândul că poate retrograda. Aşa cum la Sevilla, Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni, când presiunea era la Barcelona. Din cauza emoţiilor, poate să nu-ţi iasă jocul. Dinamo are avantajul competiţiei din Liga 1. Dar cum este şi în Cupa României, o competiţie a surprizelor.

Aş prelua Dinamo în Liga 2. Eu trebuia să antrenez Dinamo de foarte mult timp. Nu ştiam că am fost în cărţi înainte să vină Bonetti. M-aş duce, pentru că valoarea unui antrenor este să-l ducă pe jucătorul de 19 ani din 10.000 de dolari pe lună la nivelul lui Deac. Aşa se produce în fotbal. Toată lumea vrea să-i antreneze pe Messi şi Ronaldo. Dar ca să ajungi să-i antrenezi pe ăştia trebuie să demonstrezi că ai valoare, crescând jucători”, a declarat Ionuţ Chirilă la emisiunea Unu la 1, difuzată de Realitatea Sportivă.

Citește și:

Ciolacu și Cîțu, deplasare în Ucraina

 

Previous Ce decizia a luat astăzi tribunalul
Next Un nou sponsor se va alătura echipei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *