Cine ar mai putea să investească la Dinamo


Sponsorii lui Dinamo au inițiat și au fost angrenați în discuții cu privire la posibilitatea implicării lor în acționariatul Red&White. Într-un viitor iminent, Renovatio și chiar Regata ar putea să-și achiziționeze părți din compania care deține majoritatea acțiunilor la SC Dinamo 1948 SA. La derby-ul cu Rapid, în loja suporterilor lui Dinamo, a fost prezent un nume surprinzător.

Eugen Voicu, care este președintele Red&White 2022 Management și deține o participație de 49% în compania care controlează majoritatea acțiunilor la SC Dinamo 1948 SA, a menționat că, în curând, ar putea exista oportunitatea de a implica și alți oameni de afaceri în cadrul „RWM”, după ce „Planul de reorganizare cu prelungirea perioadei de implementare” a fost aprobat de către judecătorul sindic.

„Acum există o claritate mult mai mare în ceea ce se va întâmpla și în ceea ce privește cantitatea de resurse pe care o s-o avem la dispoziție, dar și a eventualilor investitori pe care o să-i cooptăm alături de noi. În acest sens o să facem niște declarații sau chiar o conferință presă și, acolo, o să aflați și noutăți în acest sens” – Eugen Voicu

ProSport a încercat să afle despre cine poate fi vorba în miezul acestui subiect, iar datele colectate prezintă nume interesante și interesate pe care șefii Red&White le-au ofertat cu deja cunoscutele pachete de 10%.

În acest moment, din Red&White, pe lângă Voicu și Nicolescu, mai fac parte, prin firmele lor, Claudiu Florică (5%) și Bogdan Pavel (10%), cel care a fost prezent la meciul cu FC Voluntari, dar și Dan Gătăianțu (directorul financiar al societății). Șeful de Beneva, care a apărut la meciul cu ilfovenii, ar fi interesat de o participare mai importantă din punct de vedere financiar în schimbul unui număr mai mare de acțiuni.

Astfel, la ultimele meciuri ale formației cu sediul social în șoseaua „Ștefan cel Mare”, alături de Andrei Nicolescu au fost văzuți, constant, afaceristul Cătălin Mișu de la Regata, dar și șefii de la Renovatio. Din informațiile Prosport, atât Mișu, care în trecut, înainte de faliment, a vrut să investească și la Rapid, cât și cei de la Renovatio, au purtat discuții pentru a deveni, pe lângă sponsori, acționari! Asociații din Renovatio, care au fost aduși ca parteneri comerciali de Vlad Iacob, fostul administrator special al SC Dinamo 1948 SA, par cu un pas în față în negocieri.

Radu Georgescu, „cel mai cunoscut antreprenor în serie din domeniul tech din România”, alături de acționarii dinamoviști la derby-ul cu Rapid

Un alt personaj din plaja antreprenoriatului din țara noastră s-a afișat, de curând, alături de acționarii de la Dinamo. Este vorba de Radu Georgescu. Acesta era prezentat, în 2020, de către revista Forbes, drept „cel mai cunoscut antreprenor în serie din domeniul tech din România” și este fondatorul firmei Gecad Ventures, partener și membru al boardului SeedBlink.

Citește și:

Adio păcănele în oraș! Senatul a votat proiectul de lege

Previous Reacția lui Vlad Iacob după aprobarea planului
Next Dinamo își află astăzi adversarele în cupă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *