Cine a virat de fapt bani în conturile clubului


Dinamo are nevoie ca de aer de un finanțator potent financiar, iar acesta este aproape să vină prin intermediul fostului vicepreședinte al Ligii Spaniole de Fotbal, Melero Marin și fostul selecționer al României, Cosmin Contra.

Contra a fost cel care i-a spus lui Marin de vânzarea lui Dinamo și acesta l-a găsit pe Pablo Cortacero, un spaniol care are o firmă de construcții și mai multe afaceri imobiliare în Peninsula Iberică. Pablo Cortacero a fost cel care a virat în conturile clubului 100.000 de euro, nu un fond de investiții sau vrea altă firmă.

Pablo Manuel Fernandez Cortacero este tot un spaniol, cu afaceri imobiliare. Cortacero a jucat fotbal la un nivel amator și a condus pentru o vreme un club de amatori din Spania, CD Imperio. Înainte să se orienteze către Dinamo, Pablo a avut două tentative de preluare a unor cluburi spaniole, Almeria și Getafe.

Dinamoviștii așteaptă astăzi încă 400.000 de euro, suma propusă drept garanție pentru vânzare, pe care dacă tranzacția nu se va realiza spaniolii o vor recupera din prima tranșă din drepturile TV.

Citește și:

Poziția jucătorilor despre vânzarea clubului și derby-ul cu FCSB

Previous Poziția jucătorilor despre vânzarea clubului și derby-ul cu FCSB
Next Dezvăluiri după revolta de la Dinamo: ”Asta a fost”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *