Cine a semnat contractele păguboase la Dinamo: ”Să răspundă”


-->
Dinamo stă prost financiar și Răzvan Zăvăleanu încearcă să găsească potențiali investitori pentru a putea salva clubul și a-l scoate repede din insolvență. Cele mai proaste mutări s-au făcut în cele 5 luni cât spaniolii au preluat conducerea lui Dinamo, dar contractele nu au fost semnate de ei. Majoritatea actelor în club au fost semnate de Bogdan Bălănescu, iar Florin Prunea îl somează că ar trebui să răspundă.

”Cine l-a făcut trebuie să răspundă! Și cine a semnat cu Isma Lopez, cu spaniolii. Văd că acolo sunt lucruri care stau ascunse, și nu e în regulă. Cei care au semnat aceste contracte și cei care au adus Dinamo în situația asta trebuie să răspundă, dar văd că nu răspunde nimeni! Cine a semnat contractul cu Macron?

Cine a semnat contractul, ăla trebuie să răspundă, dar nu o să răspundă, pentru că la Dinamo nu răspunde nimeni pentru ce se întâmplă și pentru ce s-a întâmplat când au venit spaniolii. Să răspundă cel care a semnat! Cine a semnat contractul cu Isma Lopez și cu jucătorii care au venit atunci? Cine și-a pus semnătura pe aceste contracte? Trebuie să răspundă!”, a declarat Prunea pentru sport.ro.

Citește și:

Sfaturi pentru Sorescu: „Să lase ciocu’ mic”

Previous Sergiu Hanca deplânge situația de la Dinamo
Next Ioan Andone a fost dorit ca secund pentru Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *