Cine a adus victoria ”câinilor” și cum au ”sărbătorit” succesul jucătorii lui Rednic


Dinamo a avut astăzi un amical cu Arsenal Tunari, locul 6 în liga a treia, și-a învins cu 3-1 o formația arțăgoasă pe un teren dificil. Dacă roș-albii au intrat la pauză în avantaj, scor 1-0, după reușita lui Zenke la capătul unui assist de 50 de metri al lui Kabashi, imediat de la reluare ”câinii” au fost egalați.

Zamfir a speculat o greșeală a apărării lui Rednic și-a înscris pe lângă Mandanda. Finalul a făcut diferența. Montini a obținut un penalty și tot el a punctat de la punctul cu var în minutul 83. Apoi, cu două minute înainte de final Reda Jaadi a dus scorul la 3-1. Cum localnicii au dat drumul la grătar încă din minutul 70, ”afumându-l” pe Mandanda, dinamoviștii, în frunte cu Mircea Rednic, plus Ioan Andone venit special să-l vadă pe ”Puriu”, au fost invitați la masă. Fotbaliștii au gustat din bucate, carne, mititei, plus castraveciori murați!

”Câinii” au avut o prestație ca de amical de sâmbătă dimineață. Jucătorii veniți în probe, Mallo și Kabashi s-au mișcat satisfăcător. Albanezul a jucat 50 de minute, uruguayanul a fost integralist. A evoluat și Christovao, practic nou venit și el, are doar cinci antrenamente cu echipa. Greoi, dar puternic. Mai are nevoie de pregătiri fizice. Mallo a avut intrări decise, uneori la limita regulamentului, a vrut să impresioneze, mai ales că a fost căpitan la Atletico Torque. Kabashi are un stâng interesant. Rednic are de gând să-i țină, dar mai vrea să-i testeze zilele viitoare.

Rednic a început în formula Muțiu – Dussaut, Mallo, Ciobotariu, Mustoe – Zenke, N”Diaye, Kabashi, Reda Jaadi – Christovao, Popa. Au mai jucat Mandanda, Șerban, Papazoglou, Montini.

Citește și:

EXCLUSIV Ce a zis Rednic despre Elvis și Mallo. Anunțul antrenorului

-->
Previous Elvis a dat assist! Cum se mișcă ultimii sosiți în ”haită”
Next EXCLUSIV Ce a zis Rednic despre Elvis și Mallo. Anunțul antrenorului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *