Cifrele dezastrului după demiterea lui Rednic


E agitație mare la Dinamo. Anunțul demiterii lui Mircea Rednic de la Dinamo a generat un adevărat cutremur printre fanii „câinilor”. Unul chiar mai mare decât cel din 2019, atunci când Bălănescu l-a demis pe Rednic, și l-a pus pe Neagoe.

Ultrașiii din Peluza Cătălin Hîldan, dar și cei din DDB, au lansat mesaje de amenințare la adresa conducerii clubului din Ștefan cel Mare.

Mai mult, în aceste clipe programul socios „Doar Dinamo București” înregistrează o scădere fără precedent de la lansarea lui. La aproximativ două zile de la anunțul oficial al clubului legat de demiterea lui Rednic și de numirea lui Flavius Stoican, s-au retras din program mai mult de 500 de oameni, de la circa 15.450 până la circa 15.990.

Acest fenomen este cu atât mai îngrijorător pentru liderii DDB cu cât de la debutul lunii decembrie, în condițiile rezultatelor foarte slabe ale echipei, s-au retras doar 40 de oameni din program. Mai mult, punctul maxim al acestuia în materie de număr total de membri a fost înregistrat în perioada 4-12 octombrie. Adică exact în perioada în care Dinamo era umilită de FCSB și Universitatea Craiova. Atunci, programul DDB avea nu mai puțin de 15.511 de membri cotizanți.

Citește și:

Ultimele informații oferite de Zăvăleanu

-->
Previous Mesaj din DDB: "Va fi război"
Next Încă 2 jucători rămân la Dinamo după plecarea lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *