Christovao a mințit! Video EXCLUSIV cu faultul


Alexander Christovao a mințit! El le-a transmis șefilor lui Dinamo că i-a fost redusă suspendarea de 10 etape la doar 5, din care mai are de stat doar 3, dar se pare că este departe de a fi așa. Comisia de Recurs nu i-a redus suspendarea și el nu va putea fi folosit primele 8 etape la echipa din Ștefan cel Mare.

Ce s-a întâmplat

Atacantul care nu a fost deocamdată prezentat la Dinamo a fost suspendat în ultimul meci jucat în Polonia, Pogon Szczecin-Zaglebie Sosnowiec(echipa la care a evoluat până să semneze cu Dinamo), 1-0. El l-a faultat dur pe piept pe Sebastian Walukiewicz, un fundaș central de 18 ani care este considerat o mare speranță în Polonia, selecționat constant la Polonia Under 20, cotat la 4 milioane de euro, care este în vizorul lui Arsenal și a Barcelonei.

Comisia de Disciplină a Ligii din Polonia l-a pedepsit dur pe angolez pentru acest fault. El a primit o suspendare de 10 meciuri în Lotto Ekstraklasa, și o penalizare financiară de 20.000 PLN.

Cine este Alexander Christovao

Este un atacant angolez care a promovat sezonul trecut cu Zagłębie Sosnowiec în prima ligă din Polonia. Are 25 de ani, 1,86 m înălțime, și 2 goluri în 15 meciuri jucate în Polonia în acest sezon. Alexander Christovao jucat pentru Dinamo deja în două meciuri amicale disputate în Antalya. Cu FK Liepaja, 3-2, câștigat de ”câini” prin cele trei goluri marcate de Daniel Popa, și cu Dinamo Moscova, terminat 2-0 pentru ruși. În ambele partide el a jucat în repriza a doua.

Citește și:

SURPRIZĂ MARE pe lista oficială a dinamoviștilor

-->
Previous El ar putea fi al doilea căpitan al lui Dinamo
Next Echipa de start pentru meciul cu Iași. Surprize mari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *