Chin, dar victorie! Papazoglou gol în premieră. Ceilalți remarcați


Dinamo a învins în această seară pe Concordia Chiajna, scor 2-1, chiar dacă nu a impresionat. De fapt, a fost o avancronică a play-out-ului, fiindcă așa vor fi meciurile în această primăvară. Cu spectatori puțini în tribune, supărarea e normală, logic, cu adversari care se vor agăța de orice prestație pentru a da lovitura ”câinilor”, mai ales când respectivii sunt amenințați cu retrogradarea.

Roș-albii s-au duelat cu o echipă ce are în alcătuirea sa 4 ex-dinamoviști, Radu, Alexe, Ropotan și Cristescu, plus conducere formată în Ștefan cel Mare. Papazoglou a fructificat șansa accidentării lui Montini și-a marcat primul său gol în România. A marcat ca un vârf adevărat, profitând de erorile în lanț din zona defensivă. S-a jucat pe contre. Sorescu a demonstrat și el că s-a trezit bine, după ce l-a certat Rednic ieri. O fază spectaculoasă, de toată frumusețea, după o diagonală marca Nistor. Iar căpitanul ”câinilor” este lider al campionatului la pase decisive. Muțiu a apărat foarte, foarte bine, n-a avut ce face la reluarea excepțională a lui Ropotan. Dinamoviștii au avut și noroc, oaspeții au avut câteva ocazii la limită, ce-au tăiat respirația apărării roș-albilor. Dar a ieșit bine, era nevoie!

ECHIPELE DE START
Dinamo: Vlad Muțiu – D. Sorescu, Klimavicius, R. Grigore, Aliji – I. Filip – N. Jaadi, Atmane, Nistor, R. Jaadi – Montini
Rezerve: P. Mandanda – D. Ciobotariu, Mustoe, Zenke, N’Diaye, Papazoglou, D. Popa
Antrenor: Mircea Rednic

Chiajna: Greab – Cadamuro, Koutroumpis, Meira, A. Radu – A. Ropotan, C. Albu, Gorobsov – Grădinaru, Moussa, M. Alexe
Rezerve: Caparco – Guessan, Fota, Ivanovici, Bărboianu, Nivaldo, M. Cristescu
Antrenor: Adrian Falub

Arbitru: Andrei Chivulete / Asistenți: Gabriel Stroe, Adrian Popescu

Citește și:

Montini dă mari emoții! Schimbat în minutul 26, probleme la vestiare

-->
Previous Montini dă mari emoții! Schimbat în minutul 26, probleme la vestiare
Next Ropotan e sigur. Ce crede că va face Rednic la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *