Chiar se vinde Dinamo: „Luni se pot semna actele”


Dinamo e mai aproape ca niciodată de vânzare! După ce Ionuț Negoiță a anunțat că a reluat discuțiile cu spaniolii pentru vânzarea lui Dinamo, Ioan Andone, cel care le-a propus ibericilor să cumpere echipa alb-roșie, a dat noi detalii.

Potrivit „Fălcosului”, Negoiță ar putea primi banii săptămâna viitoare, echipa ar putea avea un antrenor spaniol și obiectivul în primul an ar fi o clasare în primele 3-4 poziții.

„De la mine, spaniolii au aflat că Dinamo se vinde pe un leu și că trebuie plătite datoriile. Pe 15 februarie am fost undeva și erau niște oameni care voiau să cumpere Elche, care e de vânzare pe 1 euro, iar datoriile sunt de 19 milioane de euro. Eu le-am dat detalii, iar ei m-au căutat acum trei săptămâni. I-am pus în legătură cu cei de la Dinamo și au primit toate actele. Sunt negocieri.

Am vorbit azi la telefon cu spaniolii și mi s-a spus că totul decurge bine. Nu știu mai multe. Mai sunt 2 sau 3 puncte de pus la punct. Dacă o dau la pace, săptămâna viitoare pot fi banii în contul lui Dinamo. Dacă se rezolvă aceste două puncte, cred că luni se semnează actele! Așa am înțeles de ce mi-au spus azi la prânz. Sunt două punctele, iar al treilea se rezolvă rapid.

Trebuie închise datoriile și plecat de la zero. Cei de acolo m-au întrebat dacă se poate face treabă cu un antrenor spaniol. Le-am zis că se poate, că au mai fost antrenori spanioli în Liga 1. Cei care vor să cumpere Dinamo sunt profesioniști, în sport și afaceri. Bugetul va fi de ordinul zecilor de milioane pentru plata datoriilor și pentru primul sezon. Obiectivul va fi o clasare în primele 3-4 echipe în primul an. Nu se discută despre altceva”, a declarat Andone la TV Digi Sport.

Citește și:

Varianta Antalya discutată de un conducător dinamovist

-->
Previous Claudiu Niculescu despre vânzarea lui Dinamo: ”Să cumpere clubul”
Next EXCLUSIV O schimbare mare va fi la echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *