Chiar o așteaptă pe Dinamo B-ul?!


Dinamo a venit în excursie la Iași! Păcat că a plouat la prânz când jucătorii au dorit să viziteze Centrul Vechi al urbei, n-au apucat nici să se roage ca lumea, nici să vadă măreția Palatului Culturii. Fotbal? Groaznic! Roș-albii promiteau o revenire în lupta pentru play-off, o tresărire de orgoliu, ceva. Și a fost nimic.

În prima repriză, Poli Iași, care a ajuns până pe locul 1 cu această victorie, a pulverizat formația din Ștefan cel Mare. Fără a fi capabili să țină adversarul la respect, ”câinii” le-au lăsat spațiile, mingea, totul moldovenilor. Bara lui Andrei Cristea și un autogol ce-ar fi fost hazliu au anunțat începutul sfârșitului. Breeveld (22), care a jucat extraordinar având în față niște adversari incapabili de ripostă, a reluat cu capul și-a deschis scorul, după centrarea lui Cristea. Imediat a venit și-al doilea gol, Horșia (31) după ce apărarea dinamovistă a fost făcută șah-mat de Cristea și de Hațiegan.

Popa (37) ar fi putut da semnalul revenirii, doar că Rusu a blocat. Mihaiu a încercat câteva atacuri pe stânga. Departamentul defensiv al bucureștenilor s-a clătinat la fiecare acțiune de atac a gazdelor, iar Sin a avut noroc că l-a prins din urmă pe Platini (51), altfel era 3-0 clar. Dinamo n-a fost în stare să mai pună pericolul pe poarta moldovenilor. Nicio șansă de a mai spera la ceva bun. Bine că s-a terminat 0-2 și din nou în zona retrogradării. ”Plecați acasă!” și ”B-ul, B-ul” au scandat moldovenii la mișto. Vai!

Citește și:

ULTIMA ORĂ Fost căpitan al lui Dinamo a semnat azi cu FCSB!

-->
Previous Dinamo, luată la mișto de ieșeni. Ce s-a întâmplat în tribune
Next ULTIMA ORĂ Fost căpitan al lui Dinamo a semnat azi cu FCSB!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *