Chiar că ar fi rușinea rușinilor. Alte două arene și-au depus dosarul la CNI


Deși la început părea o glumă, pe masa Companiei Naţionale de Investiţii sunt două dosare ale unor arene din capitală pentru înlocuirea stadionului Dinamo, în cazul în care MAI nu va ajunge la o înțelegere cu firma patronată de Nicolae Badea. Așa că două arene au depus dosarul spre CNI – Sportul și Cotroceni, conform digisport.ro.

Primul termen pentru depunerea dosarelor a fost 31 martie și cel de-al doilea 26 mai, dar nici până acum nu s-a semnat contractul care ar putea facilita o nouă arenă în Ștefan cel Mare.

Dosarul pentru stadionul Cotroceni a fost depus de către Primăria Sectorului 2, care a ajuns la o înțelegere cu BNR, proprietarul arenei. În cazul în care va fi ales stadionul din Parcul cu Platani, cei de la BNR vor ceda arena primăriei. 1995 este anul construirii arenei, care a fost ”casa” celor de la Progresul (FC Național). În prezent capacitatea stadionului este de 14.500 de locuri.

Dosarul pentru stadionul Sportul a fost depus de către Institutul de Arhitectură și acesta ar urma să aibă între 12.000 și 15.000 de locuri. Arena din Regie a fost construită în 1920 și modernizată în 2004, și a fost ”casa” celor de la Sportul Studențesc.

Ambele dosare se află pe masa CNI, și din câte se pare cel al arenei din Cotroceni ar fi mai bine făcut. Rămâne de văzut care este cea de-a patra arenă care va fi modernizată în vederea EURO 2020, competiție la care Bucureştiul va organiza 4 meciuri.

Citește și:

Ce a spus Romera despre prelungirea contractului cu Dinamo

-->
Previous Ce a spus Romera despre prelungirea contractului cu Dinamo
Next EXCLUSIV VIDEO Căpitanul Dinamo Under 17 își dezvăluie secretele

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.