Cheia succesului lui Dușan Uhrin


-->

Dușan Uhrin este tot mai lăudat de către oamenii de fotbal din Liga 1, după ce a reușit să o transforme pe Dinamo dintr-o echipă fără vlagă, într-o echipă super determinată și dornică mereu de victorie.

După laudele lui Cornel Dinu, și Victor Becali l-a lăudat antrenorul ceh.

„E bun și nu pleacă urechea la nimeni, cu tot respectul pentru Gigi Mulțescu. Se mai duceau unii la el să îi zică «Merită ăla, merită ăla».Se ma duc și dintre suporteri, stați liniștiți.

Și omul ăsta, Dusan Uhrin, nu dă voie la nimeni! A impus niște reguli și de-asta rezultatele nu sunt întâmplătoare. Dinamo nu avea un lot să ajungă în situația asta! Omul dacă nu are treabă cu nimeni, își face meseria lui”, a spus Victor Becali la Realitatea Sportivă.

Acesta a discutat și despre problemele financiare ale echipei, dar și de rspre implicarea fanilor din programul DDB.

„Nu pot ține la infinit suporterii echipa! Au făcut ceva extraordinar, dar totul are o limită. Nu poți să îți dai tot salariul la Dinamo. Echipa asta nu mai poate fi adusă pe linia de plutire. Problema nu e cât dai, pentru că Dinamo nu este o fabrică. Aici trebuie să bagi bani tot timpul.

Când o să vină cazurile de la FIFA și o să ai sute de mii de euro de plătit, să vezi cum îți trece cheful de fotbal. Îți trebuie 4-5 ani să îi ajungi pe cei de la CFR si FCSB din urmă. Trebuie băgate 50-60 de milioane, dar ce fond de jucători are Dinamo?”, a adăugat Becali.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Tură minunată pentru a descoperi Apusenii

Previous “Să scoatem odată Dinamo la lumină”
Next Ultimele informații despre revenirea suporterilor pe stadion

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *