Cerințele lui Șerdean pentru a ceda Dinamo


-->
Mohammad Murad, 55 de ani, este dispus să preia Dinamo, a spus-o răspicat, susține că tratativele sunt foarte avansate chiar, dar mai are de lămurit două detalii. Care de fapt este unul singur, concret, întrucât cu acționarul minoritar (DDB) și cu administratorul special (Vlad Iacob) nu ar exista fracturi de comunicare!

Din declarațiile oferite luni GSP.ro, omul de afaceri libanez a mutat toată presiunea pe Dorin Șerdean, reprezentantul acționarului majoritar la Dinamo, în actualul moment! Unul dintre oamenii blamați de suporterii „câinilor” pentru situația actuala a clubului. Murad nu l-a numit explicit pe Șerdean, dar trimiterea este evidentă.

„Discuțiile pentru preluarea lui Dinamo se continuă și sunt foarte stabile. Sper ca în scurt timp să se concretizeze, sper să se facă sosirea noastră la Dinamo. Aș estima acum la 80 la sută șansele de a prelua clubul. Cel ce deține acțiunile trebuie să înțeleagă că nu mai e chestie de business, ci de bun simț! Dacă nu are soluții, să cedeze acțiunile. Sau să vină dumnealui cu o soluție”, a reacționat Mohammad Murad pentru GSP.ro.

Dorin Șerdean nu a dorit să-și expună punctul de vedere, încă, dar surse dinamoviste afirmă că studiază și posibilitatea de a ceda acțiunile unor oameni de afaceri din Spania, având în acest sens discuții la Madrid! Totodată, apropiații clubului au transmis că nu pricep ceea ce dorește cu adevărat acționarul majoritar.

„Variază foarte mult ceea ce solicită domnul Șerdean, între 50.000 și un milion de euro. De aceea e greu de prognozat ceea ce se va întâmpla”, au transmis dinamoviștii pentru GSP.

Societatea Lotus Perfect Products SRL, care deține 72% din acțiunile lui Dinamo și care i-a fost cedată de Negoiță lui Cortarcero, îi aparține acum lui Dorin Șerdean, fiind înregistrată la Registrul Comerțului.

Citește și:

Marcel Ciolacu: ”Liberalii s-au ascuns pe la Sinaia și au făcut strategie”

Previous Ultimele detalii despre negocierile vânzării
Next Dinamo pregătită să intre într-o noua eră

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *