Cerere specială pentru suporteri împotriva lui Cortacero: „Să fie la fel”


Pablo Cortacero a venit în România cu un sac cu promisiuni, dar fără niciun ban pentru angajați, staff sau jucători. Florentin Petre îi roagă pe suporteri să intervină.

„Cu acest om, te poţi aştepta la orice. Aş fi vrut ca suporterii şi cei care conduc DDB să fiu mai autotitari, să facă exact cum făceau cu noi când terminam pe locul 2 sau 3 în campionat. Nu se accepta nimic! Dinamo trăieşte datorită suporterilor. Fără ei, nu ar exista.

Aş fi vrut o altfel de atitudine faţă de aceşti băieţi care au venit şi au minţit. Şi-au bătut joc de un club, îşi bat joc de istorie pe care am făcut-o din 1948 şi până acum. Nu poţi să vii să îţi baţi joc de nişte oameni, minţind zi de zi””, a spus Florentin Petre, la TV Telekom Sport.

Fotbalistul roș-albilor, care a ajuns la Dinamo în iulie 2018, a fost întrebat în direct ce cadou i-ar pune sub bradul de Crăciun lui Pablo Cortacero. Răspunsul lui Sorescu a provocat zâmbete largi din partea lui Radu Naum, moderatorul emisiunii.

„I-aș pune o promisiune sub brad. Vreau să se simtă și oamenii cum ne-am simțit noi. E cea mai grea perioadă de când sunt eu la Dinamo. Orice ar spune, noi nu-i mai credem, la câte promisiuni au fost! Nimic nu ne mai împinge să credem în ceea ce ne spun”, a afirmat Deian Sorescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și:

Mesajul părintelui Vasile Ioana, de suflet: ”Haideți să ne cerem iertare celor cărora le-am greșit!”

Previous Cortacero are ultimatum: "Până atunci"
Next Coșmarul steliștilor, Massimo Maccarone, gest superb pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *