Cele 3 probleme ale lui ”U” înaintea barajului


-->
Cornel Dinu (73 de ani) încearcă să o ajute pe Dinamo înaintea barajului pentru promovarea / menținerea în Liga 1 și le-a dezvăluit „câinilor” care sunt principalele probleme pe care le are U Cluj.

Cornel Dinu susține că U Cluj are trei mari probleme de care Dinamo poate să profite în „Ștefan cel Mare”. Mai mult, fostul selecționer al echipei naționale a României a transmis că trupa din Cluj-Napoca și-a pierdut și o parte dintre susținătorii cu posibilități financiare.

„De cele mai multe ori vin cu sigla lui Dinamo, dar e una făcută în 1998. Aia cu câinii nu-mi aparţine. Pare surprinzător rezultatul, dacă ne uităm la ce a arătat U Cluj, o echipă cu probleme fizice. U Cluj are probleme de pregătire, de lot şi de atmosferă, dar a avut mulţi susţinători cu posibilitate financiară. Nu vreau să pronunţ numele lor, că erau cu U Cluj, iar acum au trecut în banca CFR-ului”, a declarat Cornel Dinu pentru Orange Sport.

De asemenea, Basarab Panduru a evidenţiat faptul că fotbalul românesc în faţa unui moment neaşteptat.

„Ce am văzut la Cluj? La Dinamo, în prima repriză, nimic. În a doua repriză, parcă ceva. Te întrebi dacă Dinamo e capabilă să întoarcă rezultatul ăsta. Tot crezi că întoarce, pentru că este Dinamo şi zici că nu poate să retrogradeze”, a spus expertul Orange Sport.

Citește și:

Pleiada Boutique Hotel, servicii de 5 stele în Iași

Previous O veste bună și una rea pentru Uhrin
Next Avertisment clar: „Se va întâmpla asta”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *