Cel puțin un debut diseară. Ce surprize pregătește Rednic contra unei echipe neînvinse


Și acesta este un motiv pentru care Dinamo n-a ajuns în play-off, iar diseară joacă în prima etapă a play-out-ului. ”Câinii” au strâns doar două remize în duelurile cu Dunărea Călărași din sezonul regulat, 1-1 și 0-0. Mircea Rednic va continua să dea șanse jucătorilor aduși în această iarnă contra formației lui Dan Alexa.

Așa cum a precizat la conferința de ieri. tehnicianul are o singură problemă, Nabil Jaadi, nerefăcut, în timp ce Christovao este o absență de durată, africanul fiind suspendat. Rednic ar putea să-i ofere lui Parfait Mandanda șansa debutului, cu toate ca a ținut să precizeze: ”Muțiu s-a achitat foarte bine de sarcini atunci când s-a apelat la el, a avut ocazii puține, dar le-a apărat. Dacă aveam portar, acum eram în play-off”. Semn că antrenorul nu l-a iertat pe Sean McDermott pentru prestația din meciul cu Botoșani (1-2), de fapt a și recunoscut că a fost eliminat din lot din această cauză.

Și Damien Dussaut poate debuta diseară, de văzut dacă din primul minut sau va intra pe parcurs. Fundașul dreapta este apt, ”poate intra, sunt sigur că-și va arăta calitățile, trebuie să vină cu un plus, atât pentru el, cât și pentru echipă. Sunt sigur c-o va face bine”. Formația probabilă pentru diseară:

Mandanda – Sorescu, Klimavicius, R. Grigore, Aliji – Zenke, I. Filip, Atmane, R. Jaadi – D. Nistor – Papazoglou.

Citește și:

Cum s-ar putea face un nou stadion: ”Negociem acum cu Badea”

-->
Previous În vara 2018 era dorit de Dinamo, dar cluburile nu s-au înțeles. Acum, este umilit în stil românesc
Next Cum s-ar putea face un nou stadion: ”Negociem acum cu Badea”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *