Cel mai vechi oficial din club își serbează ziua! La mulți ani, Ionel Culina!


Un dinamovist convins. Anti-stelist la fel. Un om cu un caracter foarte frumos. Lui îi datorează Dinamo imaginea bună pe care o are în media de-a lungul anilor. Cel mai vechi oficial din club, alături de Constantin Eftimescu. Omul care urează La mulți ani la 12 noaptea tuturor fotbaliștilor și a oamenilor care au scris istorie în acest club pe pagina oficială de facebook FC Dinamo și pe site-ul oficial fcdinamo.ro, împlinește astăzi 40 de ani.

Ionel Culina este ofițerul de presă cel mai vechi din Liga 1 și primul care a făcut școală pentru această ”meserie”, dar și unul dintre cei mai vechi oameni din club, activând din 1999 la clubul din Ștefan cel Mare. Suporter de mic al ”câinilor”, el a refuzat acum 6 ani oferta lui Ionuț Lupescu de a merge șef media la FRF, chiar dacă ar fi fost recompensat mult mai bine.

hotel iceberg balcic-->

De asemenea, atunci când Dinu Gheorghe, personaj care avea meciuri la conferințele de presă în preajma derby-urilor Dinamo-Rapid, a venit conducător la clubul din Ștefan cel Mare, i-a redus salariu cu un sfert. Cu toate acestea, el a rămas alături de ”câinii” lui.

El a fost primul oficial al clubului care a îmbrăcat tricoul DOAR DINAMO BUCUREȘTI, după un meci Steaua-Dinamo jucat anul trecut.

La mulți ani alături de Dinamo, Johnie Culina!

Citește și:

Hanca salvează ”haita” de la 11 metri

Previous Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo
Next Andone, atac dur la adresa dinamoviștilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *