Cel mai vechi oficial din club își serbează ziua! La mulți ani, Ionel Culina!


Un dinamovist convins. Anti-stelist la fel. Un om cu un caracter foarte frumos. Lui îi datorează Dinamo imaginea bună pe care o are în media de-a lungul anilor. Cel mai vechi oficial din club, alături de Constantin Eftimescu. Omul care urează La mulți ani la 12 noaptea tuturor fotbaliștilor și a oamenilor care au scris istorie în acest club pe pagina oficială de facebook FC Dinamo și pe site-ul oficial fcdinamo.ro, împlinește astăzi 40 de ani.

Ionel Culina este ofițerul de presă cel mai vechi din Liga 1 și primul care a făcut școală pentru această ”meserie”, dar și unul dintre cei mai vechi oameni din club, activând din 1999 la clubul din Ștefan cel Mare. Suporter de mic al ”câinilor”, el a refuzat acum 6 ani oferta lui Ionuț Lupescu de a merge șef media la FRF, chiar dacă ar fi fost recompensat mult mai bine.

De asemenea, atunci când Dinu Gheorghe, personaj care avea meciuri la conferințele de presă în preajma derby-urilor Dinamo-Rapid, a venit conducător la clubul din Ștefan cel Mare, i-a redus salariu cu un sfert. Cu toate acestea, el a rămas alături de ”câinii” lui.

El a fost primul oficial al clubului care a îmbrăcat tricoul DOAR DINAMO BUCUREȘTI, după un meci Steaua-Dinamo jucat anul trecut.

La mulți ani alături de Dinamo, Johnie Culina!

Citește și:

Hanca salvează ”haita” de la 11 metri

-->
Previous Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo
Next Andone, atac dur la adresa dinamoviștilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *