Cel mai trist suporter, consolat de jandarmi


Imaginile durerii în „Ștefan cel Mare! Un suporter al lui Dinamo a refuzat preț de câteva zeci de minute să părăsească stadionul după ce echipa sa favorită a retrogradat în premieră. U Cluj s-a impus la limită duminică, 1-0, în returul barajului pentru menținere/promovare în Liga 1.

Fanul lui Dinamo plânge și le explică jandarmilor că nu au cum să înțeleagă prin ce trece și nu dorește să plece de pe stadion. VIDEO Prosport aici,

A fost ultima partidă de pe „Ștefan cel Mare”, arena urmând a fi demolată. În locul ei, va fi construit un nou stadion de către Compania Națională de Investiții.

Pentru Dinamo, retrogradarea poate însemna falimentul clubului din cauza datoriilor foarte mari, dar mai ales pierderii mărcii, denumirii și implicit a palmaresului.

Și Ionel Dănciulescu și-a găsit cu greu cuvintele după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2. Fostul mare atacant n-a înțeles nimic din jocul „câinilor”, mai ales că ardelenii au jucat cu multă teamă în „Ștefan cel Mare”.

„Asta e mai dureros! Universitatea Cluj nu cred că a legat trei pase și n-ai reușit să dai un gol și să mai speri pe final de meci. Dacă ai fi pus presiune, apărarea lor ar fi cedat la fiecare acțiune de atac. Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Am nevoie de timp să mă acomodez cu situația actuală a echipei. Din ce cunosc eu, e greu ca CS Dinamo să aibă echipă de Liga 1. Nu se urmărește acest lucru. E fals.

Toată lumea ar fi trebuit să tragă la aceeași căruță, iar contractele jucătorilor să fie renegociate. Nu poate domnul Zăvăleanu să le facă pe toate. Ai nevoie de oameni care puteau să facă mai mult. Degradarea s-a produs de acum doi ani de zile”, a spus Ionel Dănciulescu.

Citește și:

Oferte de nerefuzat pentru iunie la Pam Beach Olimp

Previous Ce urmează pentru Dinamo în continuare
Next Rivalii râd de Dinamo după ce a retrogradat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *