Cel mai optimist: ”Poate ne vom lupta la titlu”


Dinamo e pe ultimul loc în Liga 1, dar sunt fotbaliști care cred că echipa își poate reveni și, de ce nu, să se bată la titlu. Gabriel Moura știe unde mai au de lucrat și consideră că își vor reveni și vor începe să acumuleze puncte începând cu meciul cu U Cluj.

„Pentru noi e un meci foarte important, va fi greu, venim după 3 înfrângeri și avem nevoie să întoarcem această situație. Nu contează cu cine jucăm, împreună muncim foarte mult dar am avut și 3 meciuri grele cu cele mai bune echipe din campionat. Trebuie să continuăm munca pe care o face și să vedem greșelile, cum luăm gol. Eu cred că jucăm bine, încercăm să jucăm fotbal.

Nu e ușor să vii din Liga 2 direct la cum jucăm noi, să le arătăm oamenilor un fotbal frumos. Dar important e rezultatul așa că trebuie să reparăm asta și să începem să câștigăm. Să fim uniți și cu fanii alături.

Nu văd meciul cu U Cluj ca pe o revanșă față de baraj, e altă situație. E un meci de 3 puncte și atât.

Așa cum am spus, am evoluat cu 3 echipe care se bat la titlu. Poate ne vom lupta și noi la titlu, de ce nu? Eu cred că am jucat bine dar am luat gol și apoi jocul s-a schimbat, asta e tot. Cu Steaua am avut șanse de gol, n-am reușit, iar în Liga 1 nu poți repeta greșelile din Liga 2. Cu Craiova au înscris ei, am avut imediat penalty, dacă înscriam acolo poate se scria altfel istoria”, a spus Moura.

Galeriile celor de la Dinamo și U Cluj sunt înfrățite, iar ultimul meci direct a fost cel de la baraj, când ardelenii au promovat, iar bucureștenii au retrogradat, în vara lui 2022.

Biletele pentru duelul din etapa #4 au prețuri între 20 și 50 de lei și sunt disponibile pe bilete.ro. Meciul se joacă la Mediaș pentru că arena din Cluj e ocupată de festivalul Untold.

Citește și:

Țiriac nu a vrut să investească la Dinamo, dar ajută o altă echipă din Liga 1

Previous Un italian crescut de Lazio, aproape de Dinamo
Next Pierdere mare pentru Burcă la meciul cu U Cluj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *