Cel mai încrezător jucător din lot


Antoni Ivanov și-a revenit după accidentare, a reintrat în formula de start a lui Dinamo, iar etapa trecută a marcat în poarta Academicii Clinceni (5-1). Bulgarul pentru care „câinii” vor plăti 50.000 de euro în cazul unui transfer definitiv, dacă echipa va continua în Liga 1, este unul dintre oamenii importanți ai roș-albilor, pe care se bazează și antrenorul Dusan Uhrin.

Mijlocașul a fost foarte sigur pe el la conferința de presă de ieri, care a precedat deplasarea din nordul Moldovei.

„Toate meciurile trebuie să le câștigăm, avem nevoie de spirit bun pentru baraj! Suntem pregătiți de partida de la Botoșani, atmosfera e puțin mai bună. Avem nevoie de puncte, să jucăm bine și să facem suporterii fericiți.

Eu, unul, mă concentrez doar la victorie și atât. Presiunea barajului? Îmi fac treaba mea și atât, nu mă interesează alte scenarii. Eu nu simt nimic presant.

Eu nu cred că aceste ultime adversare sunt cine știe ce, cred că putem învinge în fiecare meci. Iar la baraj cine vine, vine, trebuie să batem și atât! Indiferent de adversar. Știm că suporterii sunt înfrățiți, U Cluj este o echipă bună, dar să vedem, cine vine, vine! Fanii? Eu nu mă uit în general la mesaje, doar dacă mă sună cineva. Eu îi înțeleg, se vede la stadion supărarea, se simte.

Pentru mine, contează doar să câștigăm la baraj, mai puțin dacă vom juca sau nu pe stadionul Dinamo. Dacă ne simțim ca o echipă? Cred că da, suntem uniți.”, a dezvăluit Ivanov.

Citește și:

Zăvăleanu: ”Ei sunt cu banii la zi”. Detalii

-->
Previous Ciubotariu: „Eram supărați că eram pe locul 2”
Next Tensiuni uriașe între conducere și Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.