Cel mai DUR atac la adresa lui Ionuț Negoiță


Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, are grav de suferit ca imagine după ce a reușit ”performanța” să ducă această echipă în play-out și singura speranță a ”câinilor” să fie Cupa României. Foștii fotbaliști ai echipei din Ștefan cel Mare ies la atac. Claudiu Vaișcovici a acordat un interviu în Gazeta Sporturilor în care a făcut radiografia acestui sezon ratat.

”De acolo se trage tot. Ce-mi pasă că l-a adus Negoiță pe Torje? Sau pe Palic? Praf în ochi! Au jucat, n-au jucat, pregătiți, nepregătiți, au fost apă chioară cu care s-au îmbătat suporterii. Păi, aduceți-vă aminte, Torje a făcut două curse în derby și l-a prins sârbul ălă, Planic, de parcă era cu radarul. În mod normal, pe un Torje apt nu-l prind nici trei de Planic. Și cum vinzi tu jucător important din apărare, Nedelcearu, cu 3-4 zile înainte de confruntarea cu Steaua?

Negoiță n-are ”material” și vinde tot ca să țină echipa. Așa, pe Nede îl putea vinde la vară sau după derby. Dar a venit rusul cu banii și el nu s-a mai gândit la altceva. Problema lui e că n-are nicio strategie și e ușor influențabil, are atâția la club care vor să ”ciugulească”. El e primul dintre vinovați, dar mai sun, ohoho!

Mutu și Contra au făcut Dinamo terci! Asta e Dinamo acum. Au avut mână liberă și au făcut-o lată. E ciudat, fiindcă dacă stai să te gândești, zici că pui oameni care se pricep la fotbal, care au jucat ”afară”. Le dai pâinea și cuțitul, doar că, în cazul lui Dinamo, ăștia doi și-au urmat propriul interes. Au preferat să aducă jucători care să țină capul în pământ, ”yesmen”, ca să-i tăvălească așa cum vor ei. Au îndepărtat pe cei cu personalitate, gen Nistor. Și-au băgat năsucul și la bani și uite unde s-a ajuns”, a declarat Claudiu Vaișcovici într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

 

-->
Previous SUPER VIDEO Rivaldinho și Nascimento se bat cu zăpadă în Bulgaria. Cum o duc cei doi la Levski
Next Florin Bratu: ”O să-l conving pe Negoiță!” Ce vrea să-i propună

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *