Cel mai dur atac la adresa fostului antrenor dinamovist. Ce făcea în vestiar


Actualul selecționer al României, Cosmin Contra, nu este deloc regretat de dinamoviști, pe care i-a lăsat în afara play-off-ului și a plecat la națională. Dănuț Lupu, fost mare jucător al roș-albilor, actual membru în departamentul de scounting al ”câinilor”, face niște dezvăluiri incredibile din vestiar.

”Mie îmi place foarte mult de Contra, îi urez succes la echipa națională, dar în a doua parte a sezonului a greșit foarte mult în relația cu jucătorii. În primul rând, a insistat pentru niște jucători care nu numai că nu au ajutat Dinamo, dar au produs și pagube financiare, apoi a greșit și în ceeea ce privește vestiarul. Nu poți vorbi, în țara ta, spaniola în vestiar!”, a spus Lupu, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Lupu l-a mai acuzat pe Contra și de faptul că a adus jucători la Dinamo care nu au confirmat, cazurile lui Albin și Bokila, dar că a renunțat prea ușor la Nistor, cedat la CFR Cluj la schimb cu Nascimento.

”Eu am spus încă de atunci că odată cu plecarea lui Nistor, Hanca și Nemec nu vor mai juca la 50% din valoarea lor! De ce? Pentru că Nistor cu Hanca se suplineau foarte bine. Acum, Hanca e debusolat, nu se mai întâlnește cu mingea.

Dacă în cazul lui Palic, nu-l mai puteai obliga să rămână, așa cum a fost și cu Gnohere și cum e acum cu Nemec, în schimb la Nistor, l-ai avut în mână, dar l-ai dat afară”, a încheiat Dănuț Lupu la Digi Sport.

Citește și:

Dănuț Lupu: ”Am auzit că Gigi Becali ia Dinamo cu totul”

-->
Previous Antrenorul lui Aerostar Bacău a fost aproape de Dinamo în 2012. Care este povestea lui
Next Dănuț Lupu: ”Am auzit că Gigi Becali ia Dinamo cu totul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *