CEI TREI MUȘCHETARI români pe care Rednic vrea să-i aducă pentru play-off


Un lucru este clar! Dinamo suferă, iar Mircea Rednic a fost adus ca un medic care să înlăture maladia din lotul ”câinilor”. Iar soluția găsită este o listă neagră cu jucători care vor plece în această iarnă în locul cărora vor veni unii despre care ”Puriul” este convins că vor fi de ajutor pentru a duce echipa în play-off, sau măcar să construiască o formație competitivă pentru la anul. Printre ei și trei români:

Cosmin Matei (mijlocaș, 27 de ani)

Fostul decar și căpitan al roș-albilor, recomandat și de noul/vechiul team manager Ionel Dănciulescu, poate reveni în Ștefan cel Mare după 43 de minute jucate în medie în cele 7 meciuri din actuala ediție de la Genclerbirligi. Formație care ocupă locul 1, dar în liga secundă turcă. Cosmin poate juca orice post în linia mediană.

Mihai Răduț (mijlocaș ofensiv, 28 de ani)

Rednic îl vrea încă din al treilea mandat, din 2015, aceasta după ce Borcea l-a vânat în 2010, fără succes niciunul. În prezent la Lech Poznan, locul 8 în Polonia, Mihai are 13 meciuri în actuala ediție. În medie, o repriză, 45 de minute, jucată! Are și un gol în Polonia, dar la echipa secundă a lui Lech, în divizia a patra! Acolo unde a ajuns să joace în ultima lună. Răduț ar vrea un come-back în Liga 1, chiar dacă mai are contract cu polonezii până în vara 2020.

Ioan Hora (atacant, 30 de ani)

E liber, după ce și-a reziliat acordul cu Akhisarspor pe 21 septembrie. A pierdut, inițial, „la penalty-uri” duelul cu Gregory Tade, acum o lună, când Rednic l-a preferat pe francezul de 32 de ani care nu poate să joace din cauza problemelor medicale. În 2018, în primăvară, a jucat în divizia secundă turcă, la Elazigspor (locul 10), unde a marcat 3 goluri și a oferit 2 assist-uri în 15 partide. Doar că Hora face nazuri la salariul standard propus de Rednic, 5.000 de euro pe lună până în vară, el fiind învățat cu sute de mii de euro în Turcia.

Citește și:

Lecție pentru Penedo? Cu cine vrea să-l înlocuiască Rednic

-->
Previous Jucătorul care l-a făcut pe Cornel Dinu să patineze în platou
Next Lecție pentru Penedo? Cu cine vrea să-l înlocuiască Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *