Cei 3 oameni interesați de Dinamo


Dinamo poate să fie preluată de noi investitori în viitorul apropiat.

În anul 2023, echipa din Ștefan cel Mare a găsit noi acționari, cuplul Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, care controlează acum peste 80% din acțiunile clubului bucureștean.

Deși cei doi au reușit să mențină Dinamo la suprafață în perioada lor de conducere, jurnalistul Daniel Șendre dezvăluie că există și alți oameni de afaceri interesați să se implice la gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

În următoarea perioadă, Dinamo București ar putea deveni una dintre echipele de top din Superligă. Conform dezvăluirilor lui Daniel Șendre, trei oameni de afaceri doresc să preia controlul clubului și au făcut o ofertă pentru a achiziționa majoritatea acțiunilor de la Red&White Management, compania deținută de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Jurnalistul Daniel Șendre a dezvăluit și numele celor trei posibili investitori interesați de Dinamo. Simion Apreutese, Andrei Cionca și Sorin Preda sunt cei care doresc să facă echipa să concureze serios cu rivalele din capitală, Rapid și FCSB.

„Sunt foarte mulţi dinamovişti care cred că aceşti oameni nu există. Ori, aceşti oameni chiar există, sunt interesaţi de mai mult timp să preia Dinamo.

Este vorba de domnul Preda, domnul Cionca şi domnul Apreutese. Dintre cei trei, apelul merge către omul care în discuţiile lui cu apropiaţii vorbeşte numai despre performanţă la Dinamo.

El are banii necesari să transforme Dinamo. Riscăm să comitem o nedreptate pentru acţionarii actuali. Oamenii ăştia au venit într-un moment greu, dar nu au investit sumele necesare.

Şi atunci, este normal să se clarifice această problemă, o dată pentru totdeauna. Deci este vorba de Simion Apreutese, Andrei Cionca şi Sorin Preda. Ei sunt cei trei.

Vorbim de oameni care stau pe milioane de euro şi, din informaţiile mele, vor să vină împreună. Au făcut inclusiv această propunere celor din Red&White. Oamenii ăştia sunt sănătoşi la cap.

Când ai de gând să investeşti serios… Între 12-14 milioane de euro în următorii 2-3 ani. Datoriile se vor reduce la 2,5 milioane de euro odată cu aprobarea planului de reorganizare”, a a spus Daniel Șendre la Fanatik.

Citește și:

Gestul impresionant al unui român, în Grecia. Polițiștii nu se așteptau: ”Este un lucru rar”

Previous Declarații dure ale lui Dănuț Lupu
Next Ghezali a ales pentru cine să joace

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *