--> -->

Ceartă mare în vestiarul lui Dinamo


-->
A fost zarvă mare ieri în vestiarul lui Dinamo. Conform DigiSport, la pauză meciului cu CFR, dar și la finalul partidei, Flavius Stoican și cu Cătălin Carp au avut o ceartă mai aprinsă, care putea escalada.

Antrenorul i-a reprosat în termeni foarte duri jucătorului anumite greşeli făcute în prima repriză, iar cearta a fost la un pas să se transforme în mai mult decât atât. Jucătorul i-ar fi răspuns antrenorului în același mod. Conflictul arbgi degenerat dacă Torje nu ar fi intervenit

Din informaţiile Digi Sport, conflictul verbal a continuat şi în autocar pentru că antrenorul a continuat să-l certe pe Carp, iar fotbalistul nu a tăcut şi i-a răspuns în acelaşi mod.

Carp a fost schimbat, alături de Buleică, în minutul 54, când pe teren au intrat Bani şi Giani Creţu.

Ce a declarat Stoican la interviuri

”E greu împotriva CFR-ului și 11 contra 11. Faptul că CFR a profitat de omul în plus se datorează echipei lor puternice, a profitat la maximum. Noi trebuie să învățăm din greșeli pentru că se repetă aceste eliminări și trebuie să fim mai responsabili pentru că ne costă. Tot timpul am spus că trebuie să fim echilibrați, să nu ne ia mințile dorința și atitudinea.

Trebuie să fim atenți, echilibrați, să avem aceeași atitudine și dorință, cuvântul de ordine trebuie să fie echilibru. Nu o să fie ușor, dar începem un nou campionat și încercăm să scoatem maximum din orice meci”, a declarat Flavius Stoican.

Citește și:

Sfântul Nicolae Velimirovici: ”Întărirea legăturii inimii cu Dumnezeu”

-->
Previous Revine Rednic: „Voi investi într-un club”
Next Stoican și Mureșan după presupusa bătaie: ”A zis ceva în rusă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.