Ceartă între dinamoviști


-->
Nicolae Badea, omul de afaceri care sprijină puternic din umbră Dinamo în ultimii ani, a decis să-l acționeze în instanță pe actorul Răzvan Oprea, liderul Asociației Dinamoviști pentru Dinamo.

Răzvan Oprea, președintele ADPD, care acum doi ani ar fi dorit să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță, a lansat un atac neașteptat la adresa lui Nicolae Badea, fostul acționar majoritar al clubului din „Ștefan cel Mare”.

Într-o intervenție la Digisport, Oprea l-a „lătrat” pe Nicolae Badea, catalogându-l drept „mincinos notoriu”, reproșându-i confuz susținerea programului DDB. Nicolae Badea a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că-l dă în judecată pe Răzvan Oprea și că-i va cere daune morale în valoare de un miliard de lei vechi, sumă pe care o va dona juniorilor dinamoviști.

FANATIK: L-ați văzut pe Răzvan Oprea la postul Digisport?

Nicolae Badea: Din fericire, l-am ratat în rolul improvizat de la Digi. Domnul actor s-a prezentat la o audiție, vizionare dacă vreți, în fața telespectatorilor. Probabil fără text și fără sufleor, interpretarea a fost un eșec de logică, vocabular și coerență, de la un capăt la altul. Am citit însă câteva propoziții „muncite din greu” de către domnul actor. În opinia mea, părerile dânsului sunt fără argumente, contradictorii și lipsite de o elementară sintaxă.

În opinia mea, s-au dus vremurile de „glorie” ale actorului Răzvan Oprea, distribuit parcă predestinat în 2010 în rolul Iașa, tânărul lacheu („Livada de vișini”, de A. P. Cehov). Analizând ce a spus, revin în actualitate replicile următoare, ce-i vin mănușă domnului actor și îl caracterizează pe deplin.

FANATIK: Ce va urma, domnule Badea? Veți lua măsuri concrete?

Nicolae Badea: Profit de ocazie să vă anunț că domnul actor va fi distribuit curând într-un Reality Show (piesă din viața reală), în rolul „PÂRÂTUL”. Mai pe înțelesul publicului, îl voi da în judecată pe acest Răzvan Oprea! În viață, trebuie să ne asumăm replicile, mai mult sau mai puțin neinspirate…

Răzvan Oprea, liderul ADD, a fost invitatul Digisport Matinal în week-endul trecut. Iată cum l-a atacat pe Nicolae Badea:

„Chestiunile astea controlate de acest domn nu duc nicăieri bine. Domnul Badea este un mincinos notoriu! Știe toată lumea chestiile pe care le face… Apar oameni care spun că discută cu domnul Badea. Păi, nu e echipa lui DDB? Nu e DDB acționar majoritar? Cine e în spatele acestei chestiuni, nu domnul Badea?! Cine a distrus proiectul acela pe care l-am propus noi? Nu domnul Badea prin acești oameni care sunt acum acolo?

A spus că nu se implică, că nu este, că nu-și dorește Dinamo, dar în spatele acestei chestii cine este, nu domnul Badea?! Este un susținător din umbră care duce cum duce corabia asta. Și poate ar trebui să se implice mai mult, ca să meargă lucrurile bine. Să nu ne mai spună că nu are nicio treabă cu Dinamo. Nu am ceva cu domnul Badea, dar dacă tot vrei să te implici, implică-te până la capăt. Ce, e Gurul lui Dinamo? E un Guru la care trebuie să te prezinți, ca un fel de oracol? Asta a devenit?”, a șarjat Oprea la Digi.

Citește și:

O acțiune de suflet marca Tibi Ușeriu

Previous Atuul lui Dinamo în meciul cu Rapid
Next Ultimul gest al lui Cristi Borcea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *