Cea mai mare problemă pentru ”tricolori” în Israel


Echipa națională a României a plecat cu chiu, cu vai în Israel în această dimineață după două ore de întârziere din cauza condițiilor meteo nefavorabile. ”Tricolorii” vor suferi un șoc termic peste doar câteva ceasuri întrucât există diferențe uriașe de temperatură între ceea ce au lăsat la București și ceea ce vor găsi la Netanya, acolo unde vor juca mâine seară.

Elevii lui Cosmin Contra au lăsat ninsoare și -2 grade Celsius în Capitală pentru a fi întâmpinați de +29 de grade Celsius și cer însorit în Israel! O diferență uriașă în doar câteva ceasuri pe care cu siguranță românii o vor resimți la început.

”Mergem acolo și o să ne placă fiindcă este cald, dar sper ca băieții să se adapteze după frigul ăsta. 30 de grade Celsius e o diferență foarte mare de temperatură. Probabil, trebuia să plecăm de la începutul săptămânii pentru că și așa n-am avut condițiile necesare pentru a ne antrena, dar asta este. Ca o glumă, dimineață, nici nu-mi venea să mă mai trezesc când am văzut cum e afară!”, a declarat Adrian Mutu înainte de plecare.

România va juca mâine seară cu Israel de la ora 20:00, la Netanya. La lot sunt 9 fotbaliști ex-dinamoviști: Lobonț, Moți, Grigore, Nedelcearu, Anton, Grozav, Rotariu și Țucudean.

-->
Previous Emoții mari la decolare pentru națională
Next Contra a descoperit noul ”Magician” din naționala României: ”Mă asemăn cu Sânmărtean”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *