Cea mai mare problemă pe care trebuie s-o rezolve Mircea Rednic


Mircea Rednic a centrat și a dat și cu capul la Dinamo în acest nou mandat. El decide absolut tot ce se întâmplă la echipă, a băgat bani, nu și-a luat salariu, a fost angajatul model pentru Ionuț Negoiță. Pentru că patronul lui Dinamo a spus clar că nu are de gând să mai bage bani, iar echipa se autofinanțează. Asta este realitatea în acest moment în Ștefan cel Mare. Rednic a spus că încearcă să cumpere Dinamo împreună cu niște prieteni belgieni, rămâne de văzut dacă lucrurile se vor transpune în realitate.

Cea mai mare problemă la Dinamo în momentul de față este una pe care tot Rednic va trebui să o rezolve. Atitudinea jucătorilor având în vedere că vor juca în play-out, nu vor mai avea prime de joc și nici nu li se vor mări salariile. Dacă ei au dat senzația că își dau viața pe teren cu Poli Iași și Sepsi, la meciul de la Călărași nu au mai părut la fel de interesați. Mai ales că era foarte frig și exista riscul foarte mare de posibile accidentări.

O mare parte dintre jucători au fost convinși să vină la Dinamo deoarece lor li se măreau salariile cu două mii de euro automat dacă ajungeau în play-off. Iar primele de victorie acolo erau de 1600 de euro lunar. În play-out joacă și fără prime și fără motivație. Pentru că ei oricum își iau salariile. Rămâne de văzut cum va umbla Rednic la psihicul lor, pentru că în cazul în care ei nu vor arăta aceeași atitudine, nu ne-ar mira ca antrenorul lui Dinamo să mai renunțe la unii dintre ei.

Fotbaliștii veniți la Dinamo în perioada Mircea Rednic:

1. Sean McDermott – portar
2. Parfait Mandanda – portar
3. Damien Dussaut – fundaș dreapta
4. Linas Klimavicius – fundaș central
5. Naser Aliji – fundaș stânga
6. Jordan Mustoe – fundaș stânga
7. Simon Zenke – mijlocaș dreapta
8. Rachid Ait Atmane – mijlocaș central
9. Mamoutou N diaye – mijlocaș central
10. Ioan Filip – închizător
11. Reda Jaadi – mijlocaș stânga
12. Nabil Jaadi – mijlocaș
13. Mattia Montini – atacant
14. Athanasios Papazoglou – atacant
15. Alexander Christovao – atacant

Citește și:

Vlad Muțiu anunță planurile sale de viitor: ”De asta mă antrenez”

-->
Previous Ratare importantă în campania de transferuri a lui Dinamo: ”L-am vrut”
Next Vlad Muțiu anunță planurile sale de viitor: ”De asta mă antrenez”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *