Ce vrea un vechi dinamovist: „O să antrenez până nu mai mișc”


Mai întâi, a dat goluri superbe și importante în tricoul lui Dinamo într-o perioadă fantastică, atunci când roș-albii reprezentau prima echipa românească într-o semifinală de Cupa Campionilor Europeni. Apoi, a pregătit Dinamo în trei rânduri. Acum, e liber de contract după experiența de la Astra.

Dar nu se lasă de meserie la 67 de ani. Gigi Mulțescu este ferm: „Pentru mine, munca e modus vivendi, nu pot să stau, mă ofilesc. Pentru 2019 îmi doresc să fiu sănătos şi să găsesc o echipă care să aprecieze creaţia, să aprecieze fotbalul artă. Eu am vorbit cu trei impresari, sunt pe lista lor şi caută pentru mine. Caută prin Belarus, Kazahstan, Arabia Saudită, pe acolo”.

Tehnicianul a continuat pentru Telekom Sport: „Vreau să antrenez până când nu mă mai mişc. Adică până nu mai mişc fotbalistic. Când simt că nu mai am capacitate şi nu mai sunt nici bine fizic, pentru că nu poţi să fi antrenor să nu fii „fit” fizic. Să arăţi bine, să poţi să arăţi jucătorilor, să dai în minge, nu se poate, eşti antrenor de fotbal. Ţin mult şi la siluetă şi la capacitatea selectivă, dacă nu mai merge „computerul”, e gata”.

Citește și:

Cine joacă în locul lui Salomao. Ce surprize mai pregătește Rednic

-->
Previous Craiova ajută Dinamo. Câți bani iau "câinii" dacă bat Astra
Next Cine joacă în locul lui Salomao. Ce surprize mai pregătește Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *