Ce veste bună a primit Dinamo


-->
Dinamo se află într-un moment delicat atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv, dar a primit o veste bună în ceea ce privește procesul pe care îl avea cu un fost jucător. În tot acest carusel de evenimente negative, Dinamo mai are parte și de câte o veste bună. Iar una dintre acestea este că fostul jucător Cătălin Itu a pierdut procesul prin care își cerea drepturile financiare.

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a anunțat pe site-ul oficial al FRF că a respins ca neîntemeiată cererea fotbalistului prin care acesta revendica plata a 7.500 de euro, reprezentând restanțe salariale pe o lună și jumătate.

Itu, care a jucat la Dinamo sub formă de împrumut de la CFR Cluj în perioada septembrie – decembrie 2021, are dreptul să facă recurs la această hotărâre în termen de 5 zile. ”Mă gândesc, nu știu încă dacă voi ataca decizia la Comisia de Recurs”, a declarat jucătorul, pentru gsp.ro.

„Revendic drepturi contractuale restante pentru o lună și jumătate”, a declarat Itu pentru GSP, după ce a depus memoriul la CNSL. În perioada petrecută la Dinamo, fotbalistul a avut un salariu lunar de 5.000 de euro.

Citește și:

Prunea acuzator: ”Ăia trebuie să fie săltați”

Previous Răzvan Zăvăleanu nu are dubii
Next Ce decizii a lui Uhrin după Paște

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *