Ce variante de președinți există în prezent


Dinamo va avea un nou preşedinte după ieşirea din scenă a lui Iuliu Mureşan. Florin Prunea este varianta susţinută de Zăvăleanu, în timp ce acţionarul majoritar Dorin Şerdean vine cu o variantă surpriză.

Din informaţiile FANATIK, oficialii clubului vor să rezolve această situaţie cât mai repede. Cel mai greu cuvânt în alegerea preşedintelui îl va avea Dorin Şerdean, cel care deţine pachetul majoritar de acţiuni.

Cele 72% din acţiuni îi conferă omului de afaceri din Alba Iulia puterea de a numi noul administrator special de la club. Însă, Şerdean a participat la o întâlnire cu cei din DDB, care au 20% din club, iar reprezentantul administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a declarat că există o obligaţie morală ca Şerdean să numească un preşedinte acceptat şi de cei din DDB.

FANATIK a aflat că Răzvan Zăvăleanu susţine varianta Florin Prunea pentru postul de preşedinte, iar pentru postul de antrenor este agreată varianta Gheorghe Mihali, cel care a început pregătirea cu echipa. Dorin Şerdean are o altă propunere pentru postul de administrator special, în persoana lui Ioan Mărginean. Fostul preşedinte al celor de la Gaz Metan Mediaş este pe lista înlocuitorilor lui Iuliu Mureşan la Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu nici nu ar vrea să audă de această variantă, colaborarea dintre cei doi din perioada în care Gaz Metan Mediaş se afla în insolvenţă, fiind încheiată cu un adevărat război al declaraţiilor.

Citește și:

Se înghesuie să-l felicite pe David Popovici: ”Noul nume în cartea de aur”

-->
Previous Dinamo este aproape de a fi vândută
Next Gică Mihali nu e speriat de Liga 2

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.