Ce va schimba Grozav în jocul lui Dinamo. Când va intra și unde-l va folosi Niculescu


Dinamo va oficializa azi, în mod normal, transferul lui Grozav, după o întreagă telenovelă. Fotbalistul de 28 de ani este la Bucureștie și va efectua în această dimineață vizita medicală, dupa care va semna.

Mijlocașul trebuie apoi să recupereze perioada când nu s-a antrenat cu o echipă. Probabil, va putea fi o soluție după meciul de luni și după pauza competițională. El va intra în concurență directă cu Salomao. Poate juca ori el în locul lusitanului și Diogo sa treaca în dreapta, ori trece Gicu în centru. Vom avea acum un om capabil să execute fazele fixe și mai ales loviturile libere!

”Dacă toate lucrurile vor fi ok, după pauza competițională îl putem aduce la o formă cât de cât bună. El s-a antrenat la el acasă, la Alba Iulia, dar nu are meciuri în picioare. Până își va recăpăta forma sportivă va dura. Nu foarte mult, pentru că eu îl cunosc pe Grozav foarte bine, este foarte ambițios, el lucrează suplimentar ca să reintre în formă foarte rapid. Nu cred că vor fi probleme din acest punct de vedere”, a declarat Claudiu Niculescu.

Citește și:

Un mare fotbalist a lui Dinamo îl face praf pe Niculescu

-->
Previous S-a încheiat telenovela Grozav. Ce s-a întâmplat astăzi
Next Un mare fotbalist al lui Dinamo îl face praf pe Niculescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *