Ce va face Paul Anton din vară


Oficialii lui Dinamo speră ca din vară Paul Anton să revină la echipă, dar aceste șanse sunt destul de mici, după cum susține Gheorghe Craioveanu (48 de ani), consilierul președintelui celor de la Getafe, Angel Torres.

”Nu știu cu cine a vorbit Contra, dar eu am vorbit cu președintele, cu cei de aici din staff și vă spun că toți sunt mulțumiți de Paul. Sigur că totul va depinde și de cine va fi antrenor din sezonul viitor, dar și de ce se va întâmpla cu echipa.

Una este să promovezi și să te bazezi pe 40-60 de milioane de euro, cât primești din drepturile tv și alta pe 4-5 milioane, cât iei de la Liga a 2-a. Oricum, mie îmi place foarte mult de Paul, de modul în care el se pregătește, de randamentul pe care-l dă la antrenamente și mai ales la meciuri. Dacă vom promova, atunci clauza-i va fi activată 100%”, a spus Craioveanu pentru Digi Sport.

El a precizat, totuși, că există o șansă și ca Paul să revină la Dinamo.

”Eu am vorbit cu el, este ’câine’ adevărat! Dacă nu va avea nicio ofertă din Spania, un campionat senzațional, cel mai bun din lume, atunci se va întoarce la Dinamo. Dar, altfel, nu!”, a mai precizat Craioveanu pentru Digi Sport.

Paul Anton a plecat sub formă de împrumut la Getafe în schimbul a 150.000 de euro (20% din bani au ajuns la Pandurii Târgu Jiu), iar dacă spaniolii vor decide să-l cumpere definitiv, Dinamo mai încasează 700.000 de euro.

 

 

Previous Dinamo are un nou președinte
Next Cum va comemora Cordoba un an de la moartea lui Ekeng

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *