Ce va face Miriuță dacă duce Dinamo în play-off. Antrenorul a făcut ANUNȚUL despre Torje și Palic


Vasile Miriuță a vorbit despre ultimele probleme la Dinamo în preajma unei noi finale pentru play-off, meciul de luni seară de la Chiajna. Antrenorul de 49 de ani a încercat din nou să pară destins, cu toate că este conștient de presiunea care este pe el.

”Urmează cel mai important joc, foarte important pentru noi. Nici nu mă gândesc acum la derby-ul cu FCSB. Trebuie să câștigăm și sunt convins că putem să batem, am mare încredere. Concordia are jucători buni, cum este și Bumba, care m-a mirat când a plecat de la Dinamo, eu dorindu-l și când eram la CFR Cluj. Acum suntem ca o familie, în octombrie nu eram. Acum, suntem foarte uniți”, a declarat tehnicianul.

Miriuță a dat și ultimele detalii atât de așteptate de către suporterii roș-albilor:

”Torje și Palic sunt bine amândoi, vor fi la Chiajna, nu pot să zic că vor titulari”. Din informațiile noastre, cei doi ar putea intra pe parcurs, Gabi având cele mai mari șanse.”

Vasile a ținut să mai spună încă o dată că Hanca este și va rămâne căpitanul echipei. Dar și să se apere de critici.

”N-a zis nimeni că schimbări mele Moldoveanu, Olteanu, Popa au schimbat fața jocului. În ultimele 20 de minute oltenii n-au ieșit din jumătatea lor, iar la noi au fost 6 noutăți în primul 11. Și-am terminat partida cu 6 jucători sub 23 de ani, de asta nu zice nimeni. Să le scoatem și pe astea pozitive. Dar acceptăm și criticile. Nu e cea mai grea perioadă, am avut și mai și, o să trec și peste acest hop. Sunt prea puternic mental, psihic, pentru ăia care vor să mă bage jos. O să beau un pahar de vin dacă ne calificăm! Și-așa am fost făcut bețiv”, a completat Miriuță.

Antrenorul spune că nu-l descumpănește victoria Astrei cu Gaz Metan, scor 4-3.

”Eu zic că Astra e calificată 90 la sută în play-off, mai suntem patru echipe pe două locuri. Nu se poate vorbi că Astra nu va trage în ultima etapă, suntem la mâna noastră, dacă batem, vom fi și noi în play-off”, a declarat Miriuță.

Citește și:

Ce rezultat a fost DECIS la Sepsi – Astra și cum o AFECTEAZĂ pe Dinamo

 

 

“CFR castiga diseara cu FCSB, am fost antrenor acolo doi ani, sunt ca fratii mei mai mici.”

“Acum suntem o familie, in octombrie nu am fost. Cu staff-ul meu, acum suntem. Suntem mai uniti ca niciodata.”

Previous Ce rezultat a fost DECIS la Sepsi - Astra și cum o AFECTEAZĂ pe Dinamo
Next Planuri mari cu Vlad Olteanu! Cu cine îl compară Miriuță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *