Ce urmează: „Suntem în discuții avansate”


Vlad Iacob (34 de ani), noul administrator special al lui Dinamo, susține că alb-roșiii vor atrage noi sponsori în perioada următoare, iar clubul va continua să existe fără probleme chiar dacă nu va găsi rapid un finanțator principal.

„DDB este principalul partener al clubului. Avem și parteneri comerciali cu care am semnat deja și cu care suntem în discuții avansate. Vor fi și alți parteneri comerciali, Dinamo e un brand enorm. Interesul există, negociem, Dinamo va avea o audiență foarte ridicată pentru Liga 2. Cu siguranță, vom atrage partenerii potriviți.

Există și discuții cu investitori, sperăm că lucrurile să evolueze cât mai rapid și în această direcție, dar vreau să anunț că nu va fi o tragedie dacă acești investitori nu vor apărea foarte repede alături de club. Ne vom descurca, vom avea stabilitate financiară și vom lupta pentru promovare”, a declarat Iacob la Radio Dinamo 1948.

Cine va fi numit antrenorul

„Îmi propun să echilibrez situația în plan administrativ și sportiv, e urgent să instalăm un staff tehnic nou și ambițios. Obiectivul clubului este lupta pentru promovare. Trebuie să aducem clubul în Liga 1 în cel mai scurt timp posibil. Misiunea nu va fi una ușoară, de-asta avem nevoie de toți suporterii alături de noi.

Am luat în considerare mai multe variante pentru postul de antrenor, am discutat cu oameni din fotbal, am analizat opțiunile din piață, nu erau foarte multe. Mulți antrenori cu o viziune similară ca a mea erau deja la alte cluburi. E important ca cei din conducerea administrativă să aibă o viziune similară cu cea a antrenorului.

Ovidiu Burcă e un tip pe care-l cunosc de câțiva ani buni, e un tip care folosește cele mai noi metode din fotbal, e un tip care aplică principiile sănătoase existente în fotbalul european, e un absolvent de Psihologie, ceea ce îl va ajuta cu siguranță.

Va avea și un consilier tehnic experimentat. Sperăm să parafăm înțelegerea cu Burcă în următoarele ore. Mâine dimineață ar trebui să fie la antrenament”, a declarat Iacob conform Radio Dinamo.

Citește și:

Autoritățile din Bușteni vor îndepărta urșii din stațiune cu raze laser și ultrasunete

Previous Ionel Dănciulescu s-ar putea întoarce
Next Iacob: „Mâine ar trebui să fie la antrenament”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *