Ce urmează la Dinamo în perioada următoare


Gică Mihali (56 de ani) este antrenorul interimar al lui Dinamo și a stabilit programul de reunire al echipei, dar nu crede că va rămâne permanent în această funcție.

Dinamo a retrogradat în Liga 2 după barajul cu U Cluj, iar echipa este ca și destrămată, după ce majoritatea jucătorilor de bază și-au anunțat plecarea. „Câinii” se vor baza în sezonul următor pe mulți jucători din propria academie, așa cum s-a întâmplat și în startul stagiunii precedente, când clubul avea interdicție la transferuri.

Frâiele formației i-au fost înmânate, pentru moment, lui Gică Mihali, tehnicianul de la Dinamo Under 19. Acesta a hotărât data de reunire a lotului și spune că în cursul zilei de luni are loc o ședință importantă, în cadrul căreia se va stabili numele noului administrator special, care va numi antrenorul.

„Eu am trimis programul clubului, va fi și luni o ședință, trebuie să numească președintele, administratorul special, iar acesta să pună antrenorul. Nu știu câți vor mai rămâne din vitejii cu care Dinamo a ajuns în B (n.r. Liga 2). Mai trebuie aduși 5-6 băieți cu experiență, plus cei rămași, sper Rici Grigore, Ehmann, plus Bordușanu, Bani, Borcea, Crețu, Tomozei. Mai sunt 4-5 copii de la U19, de la mine, care pot face parte din lot, nu zic nume ca să nu pun presiune.

(n.r. Ați accepta să fiți antrenorul principal al lui Dinamo?) N-am vorbit și nu cred că sunt ochi pentru mine. Clasic, nu-mi fac iluzii ca să n-am deziluzii! Oricum, nu cred că se va mai lăsa totul la Dinamo la voia întâmplării, chiar îl văd implicat pe Răzvan Zăvăleanu. Mai departe va fi fără simpatii, fără dulcegării”, a declarat Gică Mihali pentru GSP.

Despre Grădinaru

„M-a supărat Grădinaru, cu declarațiile lui, apoi mi-a părut rău că m-am luat de el, e totuși un copil, dar unde ai jucat tu, mă, pe unde ai fost?! Chiajna, Iași, Mediaș, retrogradate toate. Păi, Dinamo era Everestul pentru tine și pentru alții. Vina cea mare e a celor care le-au dat ocazia ăstora să îmbrace tricoul lui Dinamo. Au venit, și-au luat banii, au dat-o de gard, au pus bocceluța pe spinare și duși au fost!”, a spus antrenorul interimar al lui Dinamo pentru GSP.

Nu l-a uitat nici pe Uhrin

„Nu știu ce-a lucrat el, dar din disputele lui cu jucătorii a murit Dinamo. Îi reproșez faptul că s-a făcut nevăzut a doua zi după meciul decisiv, a șters-o practic, măcar o zi dacă mai stătea, să-și ia rămas bun de la cei cu care a lucrat”, a mai spus Gică Mihali pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Tora Vasilescu: “Copiilor străini le dădeau portocale și ciocolată, iar nouă, românilor, pâine cu gem”

Previous FC Argeș vrea să transfere de la Dinamo
Next Dusan Uhrin și-a găsit altă echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *