Ce urmează în perioada următoare


Fanii dinamoviști au primit ieri o lovitură grea, după ce Vlad Iacob a anunțat că negocierile cu grupul One au căzut definitiv. Vinovatul este același Dorin Șerdean, cel care a tras de timp cât mai mult posibil, iar când a acceptat oferta celor interesați să investească, a fost prea târziu.

Acum, Dinamo este nevoită să continue să caute oameni interesați de a investi. Ce urmează? Primul pas ar fi ca oamenii implicați în redresarea clubului Dinamo să obțină o hârtie de la Șerdean cu valoarea de pre-vânzare/precontract cu o sumă exactă de cedare a acțiunilor, astfel încât să nu mai existe „timpi morți” și „licitația” existentă în cadrul acestor ultime tratative.

S-ar putea implica, din nou, suporterii din programul socios DDB sau oamenii de afaceri apropiați acționarului minoritar. De fapt, acest document din partea lui Șerdean ar exista – sau există o înțelegere de principiu în privința lui! – așa cum a transmis Dorin Iacob imediat după ce au căzut tratativele cu „One Tower”.

„Noi, miercuri, am ajuns la o concluzie cu Șerdean, a fost de acord cu oferta, și-a venit în simțuri, ca să accepte ultima ofertă de la «One», dar dincoace s-a închis. Era prea târziu!”, a comentat Iacob joi după-amiază pentru GSP.

Murad, încă rămâne o soluție

Există 2 posibilități: acesta să vină alături de un alt grup de investitori, sau să fie unul dintre sponsorii clubului, așa cum a mai fost în urmă cu doi ani.

„Chiar am fost curios dacă eu ca medic pot să salvez un pacient ca Dinamo.

Am găsit o formulă foarte frumoasă, nu doar eu, un număr de oameni de afaceri, unde eu am fost cel mai implicat, am oferit sume importante de bani și număr de acțiuni suficiente încât să putem face un program pe 3 ani de zile. Aveam fondurile asigurate, am discutat și cu galeria, au fost foarte amabili, dar din păcate, după cele 2-3 întâlniri unde am pus totul la punct…

Am dat două telefoane, am întrebat și am aflat lucruri care nu-mi plac deloc. Se vorbește cu alți investitori, n-aș vrea să le spun numele, au confirmat acest lucru. M-am mirat când eu așteptam un răspuns ca să ne apucăm de treabă, să aflu că sunt discuții cu alte companii din România. Cu toate astea m-am bucurat că avem competiție, dar m-am simțit un pic trădat. M-am dat deoparte ca să las pe cei care iau deciziile să facă planul”, a reacționat Murad pentru Sport Total FM.

Citește și:

Nu s-a putut la Dinamo, FCSB l-a împrumutat la U Cluj

Previous Dinamo a fost refuzată din nou
Next Dinamo-Steaua pe National Arena

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *