Ce urmează după vestea de astăzi


Dinamo a efectuat plățile necesare către cei 5 jucători străini care au depus memorii la FIFA și acum așteaptă ca interdicția oficială privind transferurile să fie ridicată. Acești jucători sunt Raul Albentosa, Ante Puljic, Janusz Gol, Adam Nemec și Joseph Akpala.

Acționarul majoritar Andrei Nicolescu a explicat la Radio Dinamo faptul că va face o anchetă internă pentru a vedea cum s-a ajuns în această situație.

„O să vedem exact cum s-au desfășurat procedurile la momentul în care s-au instituit astfel de interdicții și cum s-a ajuns la această situație, pe fiecare decizie în parte. O să vedem dacă există cineva care e responsabil pentru asta. Dar nu asta e problema acum.

Noi ne-am făcut datoria, am închis cu toți cei 5, plățile sunt făcute, procedura trebuie să se desfășoare într-un ritm rapid. Nu ține de noi neapărat. O să dăm tot suportul nostru administratorului special ca să o facă cât mai repede.

Am vorbit cu toți agenții jucătorilor pentru a primi cartea verde repede, am vorbit cu toți cei cu care am semnat ca să poată să ne dea hârtia către FIFA, pentru accept. Vrem să ne organizăm cât mai repede.

Se așteaptă confirmarea plății, apoi să ne dea declarația cu privire la settlement-ul pe care îl au pe decizia FIFA și cu solicitarea de a ridica interdicția. La FIFA există o procedură, nu știm cât de repede se va putea face. Noi sperăm să o facem de pe o zi pe alta. După care urmează înregistrarea contractelor și așteptarea cărților verzi. Am vorbit cu ageții, ca ei să vorbească deja cu cluburile de care aparțineau jucătorii, pentru ca acestea să vină foarte repede. Sperăm să se întâmple acest lucru.

E o normalitate, nu încercăm să dăm palme nimănui. Noi ne facem treaba așa cum am spus, ceea ce am promis asta vrem să facem. Evident că încercam o procedură care să fie mai puțin costisitoare și suma asta, care e o sumă foarte importantă, să fi venit direct în club și să poată să conducă la modernizarea clubului cât mai repede. Dacă nu s-a putut, nu s-a putut. Noi am zis că în termenul cât mai rapid după primirea unei soluții pe zona administrativă vom rezolva. Mai devreme de azi nu am putut, sâmbătă și duminică nu se lucrează.

Vrem ca toate demersurile pe care le-am făcut în această vară să aducă un plus echipei, ca Ovidiu să aibă toți jucătorii pe care și i-a dorit. De aici încolo sper să avem un parcurs cât mai bun în Liga 1, să ne organizăm cât mai bine, să devenim un club profesionist, să avem parte de oameni care să lucreze foarte bine în cadrul clubului, iar vara viitoare să avem o vară mult mai bună decât vara aceasta în ceea ce privește comentariile de pe margine”, a spus Nicolescu la Radio Dinamo.

Citește și:

De ce nu are Denise Rifai nici soț, nici copii: ”Nu s-a întâmplat așa”

Previous Declarații tari ale lui Vlad Iacob
Next Ce mutări mai pregătește Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *