Ce trebuie să știe fanii dinamoviști înainte de meciul cu FCSB


Dinamo va beneficia de o susținere masivă în derby-ul cu FCSB de duminică seara. „Câinii” au vândut 5.500 dintre cele 8.000 de bilete puse la dispoziție de roș-albaștri.

Campania masivă de transferuri reușită de Dinamo după ridicarea interdicției pare să fi mobilizat suflarea roș-albă. Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit la stadion în primele runde ale sezonului, lucrurile stau complet diferit înaintea meciului cu rivala de moarte.

„Mai sunt 2.500 de bilete pentru meciul cu FCSB. Echipa s-a întărit. E nevoie de prezența noastră masivă în peluză!”, au scris ultrașii dinamoviști pe Facebook.

Programul caselor de la stadionul „Dinamo” este 13:00-18:00.

De asemenea, cei care nu pot fi prezenți la meci își pot achiziționa bilete virtuale. Costul unui bilet este de 2,5 lei și se poate lua de AICI.

Cu 5 zile înaintea derby-ului FCSB – Dinamo, Gazeta Sporturilor a aflat că pe cel mai mare stadion al țării sunt probleme cu turnicheții. Aceștia n-au funcționat nici la duelul România – Liechtenstein, de duminică și, cel mai probabil, problema nu va remediată până la ora meciului.

Citește și:

Dănuț Lupu se dezice de Dinamo

-->
Previous Suma importantă de bani care poate intra în conturile clubului
Next Invitat special la meciul FCSB-DINAMO

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *