Ce transferuri negociază Dinamo. Când dau răspunsul jucătorii


Doardinamo.ro v-a dezvăluit astăzi lotul care s-a prezentat la Săftica la prima reunire sub comanda lui Eugen Neagoe. Florin Prunea lucrează însă zilele acestea împreună cu antrenorul lui Dinamo pentru a definitiva lotul înainte de plecarea în Spania, la Marbella, acolo unde vom fi și noi prezenți.

”Câinii” trebuie să primească astăzi un răspuns final de la Florin Bejan, care a cerut un salariu de 8.000 de euro pe lună conducătorilor. Trebuie precizat că niciun fotbalist adus de Mircea Rednic în ultimul lui mandat la Dinamo nu are un asemenea salariu, Montini, care s-a bătut cu șanse reale la titlul de golgheter având doar 6.000 de euro lunar, abia din acest sezon va avea 8.000 de euro. Florin Bejan mai este în negocieri și cu Sepsi.

Mai există încă și varianta Florentin Matei, acesta nu a dat un răspuns încă, dar sunt șanse mici să ajungă în Ștefan cel Mare. El are atât oferte din străinătate, cât și de la Astra sau Gaz Metan Mediaș. Fotbalistul ar vrea să mai lucreze cu Edi Iordănescu, pe care l-a avut antrenor în perioada în care juca pentru formația din Giurgiu.

Citește și:

FOTO Relaxare pentru tricolorii U21. Unde s-au plimbat elevii lui Rădoi

-->
Previous Surpriză pentru Ricardo Grigore. Ce fost antrenor l-a vizitat în Italia
Next EXCLUSIV Staff-ul lui Eugen Neagoe la Dinamo. Când se întoarce Dan Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *