Ce transferuri mai caută Rednic. A dat detalii după meci


Dinamo nici n-a dat, nici n-a primit gol în această seară, doar o remiză albă cu Poli Iași. Jucătorii lui Stoican au fost mai motivați, fiindcă acest punct obținut în Ștefan cel Mare îi salvează definitiv de emoțiile retrogradării. Fotbaliștii lui Rednic încă se caută, acuză lipsa motivației, a spectatorilor, a play-off-ului la care visează.

”Câinii” n-au jucat rău, dar nici bine, iar golul care să facă diferența n-a mai venit. ”Puriul” nu s-a arătat satisfăcut de partidă, dar nici foarte supărat: ”Am avut ocazii de a înscrie, am făcut un sistem nou ca să dau posibilitatea tuturor internaționalilor să joace! Adversarul a și tras de timp, și-a văzut atitudinea. Nu mi-a plăcut atitudinea jucătorilor mei, au crezut că simpla prezența aduce 3 puncte.

Se vede lipsa lui Montini, chiar dacă sunt și alții care așteaptă să li se ofere șanse. Eu evaluez situația unor jucători, ca să iau cea mai bună decizie. Dinamo nu e dependentă nici de Montini, nici de Nistor. Ne-am descurcat foarte bine în această primăvară, cu jucători cu salarii mici, cu unii fără pregătirea de iarnă.

Am avut două penalty-uri clare, Iașiul unu, dă-le dacă sunt! De ce trebuie tu, ca arbitru, să filosofezi?! Îmi pare rău că n-am luat victoria, trebuia să fim mai promți acolo, în față.

Luana a ținut legătura cu Răduț, i-am spus că-l doresc, nu mai tot stăm… Eu n-am vorbit cu el din iarnă. Nu vreau ca jucătorii și impresarii să se folosească de Dinamo. N-au nicio treabă numele care se împing prin ziare.

Vor rămâne majoritatea jucătorilor de acum, cei de azi, cu Montini, cu Filip inclusiv, plus vreo 4-5. Ne mai trebuie jucători care să facă diferența, pentru moment nu-i avem!”.

Citește și:

VIDEO Atmosferă senzațională după ce Dinamo a devenit din nou campioană

-->
Previous Ce-l motivează pe Nistor să joace! Afirmație sinceră și la obiect
Next El vrea la Dinamo, așteaptă doar oferta clară! A spus-o direct, fără a se feri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *