Ce tânăr dinamovist e mai bun decât Nedelcearu: ”O să vedeți”


La Dinamo se pare că viitorul este asigurat. Cel puțin așa anunță șeful grupelor de copii și juniori a clubului, Gabriel Răduță. El îl laudă pe Rednic și dezvăluie

„Rednic e singurul antrenor din ultimii ani care s-a aliniat strategiei Academiei de a coopta la echipa mare jucătorii care termină perioada de juniorat cu șase luni înainte să se întâmple acest lucru. Astfel, se poate face o evaluare serioasă a băieților. Avem multe variante foarte bune pentru sezonul viitor. Regula U21 nu ne sperie, ba chiar ne convine!

Avem cinci copii care termină junioratul în vară, adică grupa 2000. Toți sunt componenți ai echipei naționale U19. E vorba de Măgureanu, Răducan, Longher, Crețu și Ehmann. Pe lângă ei îi avem deja pe cei pe care deja îi știe toată lumea, Ciobotariu, Ricardo Grigore și Deian Sorescu. Ricci Grigore este mai bun decât Nedelcearu, după părerea mea. Veți vedea. Ne bazăm pe acești băieți și știu că nu vom avea nicio emoție, indiferent câți jucători U21 vor fi ceruți pe teren”, a declarat Gabi Răduță.

Citește și:

S-a predat! Cât trebuie să plătească Borcea pentru condamnarea în ”Dosarul retrocedărilor”

-->
Previous Nicolae Dică, impresionat de trei jucători de la Dinamo
Next Antrenorul care tot timpul i-ar spune NU Stelei: ”Niciodată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *